🔥İndirim Cosori 4.7L Airfryer Naysla 2130₺

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
16,948
Prime Üyeleri için sınırlı süreli fırsat: COSORI Sıcak Hava Fritözü, 4.7 Litre Air Fryer XXL, 1500 W, Dijital Temperd Glass Gösterisi, Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir, Hava Üfleme Teknolojisi,Max 230°C Ayarlama,9 Fonksiyon,Türk Tarifleri,Gri https://amzn.eu/d/0zT2ggG

Fiyatı uygun gibi kullanan var mı? burayi bilgilendirecek biri
Bende alıyorum şuan iyi marka diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım bakalım 2329'a faizsiz 6 taksitle.
IMG-20231114-WA0046.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Geçen sene almıştım 2900 gibi bir şeydi şuan fiyatı çok iyimiş. O alttaki ızgarayı tutan silikonlardan biri nedense şişiyor sonra soğuyunca iniyor bir de ızgara çizildi hafiften herhalde buzlu yiyecekleri birden yukardan atınca veya yiyecekleri çevirme sırasında oldu. Ama memnunum dönen firitöz vardı tefalin temizlemesi zahmetliydi bu uğraştırmıyor.

Geçen sene almıştım 2900 gibi bir şeydi şuan fiyatı çok iyimiş. O alttaki ızgarayı tutan silikonlardan biri nedense şişiyor sonra soğuyunca iniyor bir de ızgara çizildi hafiften herhalde buzlu yiyecekleri birden yukardan atınca veya yiyecekleri çevirme sırasında oldu. Ama memnunum dönen firitöz vardı tefalin temizlemesi zahmetliydi bu uğraştırmıyor.
altına yağlı kayıt koyup yap dost bunlar kanser sacıyor sürekli kullanımında yağlı kayıt mutlaka koy altınıda del hava alsın yağlı kagıdın.

Ahahahaha siparişim iptal olmuş. Amazona yazdım sistem hatası diyorlar dndndjdjd.

Ya 3200'e aldık dolar arttıkça fiyatı düştü bu ne

Her şerde bir hayır mı varmış desem. 60₺ kuponla 5.5l'yi 2639 liraya aldım.
Bu da iptal olmas galiba.
Screenshot_20231114_233641_Amazon Shopping.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,035
Üyeler
184,373
Son üye
Furkan zıvalı
Geri