Üniversitede hırsızlığa karşı ne yapabilirim?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,276
Merhabalar, üniversite öğrencisiyim bulunduğum yer çok güvenli olmadığından hırsızlık olayları fazlaca yaşanabiliyor olası bir hırsızlık durumunda çantamın veya içindekilerinin çalınma ihtimaline karşı ne yapabilirim, ne kullanabilirim? Yanımda tablet taşıdığım için özellikle onun çalınmasından korkuyorum. Hırsızlık olduktan sonra hırsızı yakalamakta ayrıca zor daha bugünlerde birisinin çantası çalındı. Çantayı her saniye yanımda taşıyamam, yer tutmak için çantamı sınıfa bırakmam gerekiyor ve sınıfın içinde de olmuyorum ders aralarında.

çantanın bir yerişne ufak bir delik aç fermura yakın bir yere ve kilit tak ne kadar mantıklı bilemiyorum
yada şu airtaglar varya onu çantana yada tablete yapışıtır
aklıma bunlar geldi ama mantıklı mantıksız mı bilemedim

Aklıma çantaya asma kilit takmak geliyor sadece.

çantanın bir yerişne ufak bir delik aç fermura yakın bir yere ve kilit tak ne kadar mantıklı bilemiyorum
yada şu airtaglar varya onu çantana yada tablete yapışıtır
aklıma bunlar geldi ama mantıklı mantıksız mı bilemedim
Aklıma çantaya asma kilit takmak geliyor sadece.
direkt acaba kilit takılı çantalar var mıdır? Airtag işi de mantıklı gibi teşekkürler.

Bence yanında taşı en iyi yöntem bu. Ya da güvenebileceğin, sınıfta duracak bir arkadaşın olursa ancak ona emanet edebilirsin.

Airtag at çantanın içine ama çantanın içinden direkt tableti de alabilirler. Çantaya air tag at, fermuarına da ufak fermuar için kilitler oluyor ondan tak, çantanın büyük kısımları 2 fermuarlı oluyor genelde onları kilitle birbirine bağla. Bir de hangi üniversiteymiş o öyle hiç duymadım çok hırsızlık yaşanan üni

direkt acaba kilit takılı çantalar var mıdır? Airtag işi de mantıklı gibi teşekkürler.
Kilit bu işin çözümü değil 😄 adamlar ATMyi eve götürüp açıyorlar sence o çantayı açmak ne kadar sürer 😄 tabletin GPS takip sistemini aktif et yoksa uygulamadan indir ve kullandığın telefonla eşleştir çalındığı zaman polislere vakit kaybetmeden takip sistemini anlat zaten onlar bulur hemen.

Tableti başka küçük çantaya koy yanina al geri kalanlari birak

Kilit bu işin çözümü değil 😄 adamlar ATMyi eve götürüp açıyorlar sence o çantayı açmak ne kadar sürer 😄 tabletin GPS takip sistemini aktif et yoksa uygulamadan indir ve kullandığın telefonla eşleştir çalındığı zaman polislere vakit kaybetmeden takip sistemini anlat zaten onlar bulur hemen.
Kilit caydırıcılık sağlayabilir.

Merhabalar, üniversite öğrencisiyim bulunduğum yer çok güvenli olmadığından hırsızlık olayları fazlaca yaşanabiliyor olası bir hırsızlık durumunda çantamın veya içindekilerinin çalınma ihtimaline karşı ne yapabilirim, ne kullanabilirim? Yanımda tablet taşıdığım için özellikle onun çalınmasından korkuyorum. Hırsızlık olduktan sonra hırsızı yakalamakta ayrıca zor daha bugünlerde birisinin çantası çalındı. Çantayı her saniye yanımda taşıyamam, yer tutmak için çantamı sınıfa bırakmam gerekiyor ve sınıfın içinde de olmuyorum ders aralarında.
Tam bilgim yok ama tabletinin anlık konumuna telefonuna veren uygulama varsa kullanabilirsin, çalınmasına önlem olarak arkadaşların dedikleri olabilir.

Geri