Öneri Arkadaşlar hangi laptopu seçmeliyim

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
dell in tasarımını seviyorum. işlemci ve 165 hz ekranından dolayı dell i tercih ederim.

Bunun diğerlerinden öne geçirecek artıları nedir
soğutma performansı olarak nitro daha güvenilir geliyor bana tabi incelemeleri ve karşılaştırmalarına bakman lazım, ben olsam bunu tercih ederdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada victus sepetde 36100tl ve 32ramli yani en avantajlı bu haberin olsun

soğutma performansı olarak nitro daha güvenilir geliyor bana tabi incelemeleri ve karşılaştırmalarına bakman lazım, ben olsam bunu tercih ederdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada victus sepetde 36100tl ve 32ramli yani en avantajlı bu haberin olsun
Benimde 32gb ram diye gözüme daha avantajlı geliyor birde bu son çıkan victuslar çok serin çalışıyor diyorlar acaba bununda soğutma perfornmansı acer gibi değil midir?

Benimde 32gb ram diye gözüme daha avantajlı geliyor birde bu son çıkan victuslar çok serin çalışıyor diyorlar acaba bununda soğutma perfornmansı acer gibi değil midir?
ben dediğim gibi acera artı olarak victusun ekranları daha soluk gibi deniyor son kullanıcıya göre

Bu fiyatlara 4070 li tercih edilmez mi Fırsat: HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, AMD Ryzen 7-7840HS, 16 GB RAM, 512 GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4070, FreeDos, Performans Mavi, 7Z581EA https://amzn.eu/d/3uQR7l1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,152
Üyeler
184,587
Son üye
ozkankr
Geri