Bu 2. El sisteme 7000tl verilirmi

monitör dahil mi anlamadım.bu sistem için fiyat çok gibi geldi.

Adamla 7ye anlastik
Kulaklik mouse ram kutu garanti var
Pc temiz oyun icin kullanilmis
16gb ram
Resimlerde ozellikleri var
Bana iyi geldi kasa fiyatina sistem
Link https://www.facebook.com/marketplace/item/1397304010994726/?mibextid=dXMIcH
hocam bu sistem alınır mı? bilmem ama fiyat biraz çok bence önce ekran kartından başlayarak parça parça toplayın para biriktirerek parçaları da bir şekilde kontrol ettirin bence böyle bir sisteme 7k yazık yani

hocam bu sistem alınır mı? bilmem ama fiyat biraz çok bence önce ekran kartından başlayarak parça parça toplayın para biriktirerek parçaları da bir şekilde kontrol ettirin bence böyle bir sisteme 7k yazık yani
monitör dahil mi anlamadım.bu sistem için fiyat çok gibi geldi.
Her şey dahil monitor klavye mouse kulaklik
2.el bakan arkadaslar anlar bu fiyata sadece 580li kasa veriyorlar

Her şey dahil monitor klavye mouse kulaklik
2.el bakan arkadaslar anlar bu fiyata sadece 580li kasa veriyorlar
dogru düzgün bir şey giremedikten sonra 7bin tl harcamanın ne mantıgı var ki ? yani kulaklık maus dedigin şey toplasan 400tl ye bulursun monitör de zaten milattan kalma onu saymıyorum bile. O Monitör 60hz degilse adımı değiştirim ayrıca utanmadan 240fps veriyor demiş :D o monitörü 500tl ye rahat bulursun yani o sistem tamamen kandırmaca pahalı almayın paranıza yazık

dogru düzgün bir şey giremedikten sonra 7bin TL harcamanın ne mantıgı var ki ? yani kulaklık mouse dedigin şey toplasan 400tl ye bulursun monitör de zaten milattan kalma onu saymıyorum bile. O Monitör 60hz degilse adımı değiştirim ayrıca utanmadan 240fps veriyor demiş :D o monitörü 500tl ye rahat bulursun yani o sistem tamamen kandırmaca pahalı almayın paranıza yazık
yok hocam.o fiyata kazık olur.
Her sey dahil 6000 teklif ettim kabul etmedi istersen yaz dedim 6000e Alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dogru düzgün bir şey giremedikten sonra 7bin TL harcamanın ne mantıgı var ki ? yani kulaklık mouse dedigin şey toplasan 400tl ye bulursun monitör de zaten milattan kalma onu saymıyorum bile. O Monitör 60hz degilse adımı değiştirim ayrıca utanmadan 240fps veriyor demiş :D o monitörü 500tl ye rahat bulursun yani o sistem tamamen kandırmaca pahalı almayın paranıza yazık
Cok baktim yok gibi hocam
Mouse kulaklik bakamdimda
Monitor 1k eder

Her sey dahil 6000 teklif ettim kabul etmedi istersen yaz dedim 6000e Alınır mı?
Hocam etmez diyoruz :D Etmezzzzzz. yanında ki verdikleri hurdacılarda bile yok kabul etmez o kadar çöp. Monitör 60hz çok eski valoda 60hz alabilirsin lowww ayarlarda. Onu geçtim o kulaklık ve mouse de 400tl rahat bulursun 0. 7K bütceye canavar toplayan var.

İ3 10100f 1k
h410 1k
16gb 3600 ram 1k
psu 1k
güzel bir karta da 3k

biraz da üstüne koyarak boş kasayı da aldınız mı bu sistemden 50 kat daha iyi toplanıyor.

Monitor 1k eder
hocam bence bu sistem yerine konu oluşturun bütçenize göre 2. el olarak sonradan da mönitor eklersiniz valorant fln oynuyacaksanız

Monitor 1k eder
yav milattan kalma 60hz monitöre kim 1k verir :D git spotcularda 500 750 ye dolu bulursun ayrıca 60hz monitörle rekabetçi oynayamazsın hadi onu geçtim bu ilanda ki sistemle hikayeli oyun olarak minecraft filan oynarsınız. Yani acele etmek yerine 7k ya tek tek çok daha iyi sistem toplanıyor ya da bekleyip üstüne biraz daha koyup hazır canavar gibi sistem alınıyor. Bu adamlar dolandırıcı gibi 240fps demiş bir de 60hz monitörle oynarsınız. :D

Hocam etmez diyoruz :D Etmezzzzzz. yanında ki verdikleri hurdacılarda bile yok kabul etmez o kadar çöp. Monitör 60hz çok eski valoda 60hz alabilirsin lowww ayarlarda. Onu geçtim o kulaklık ve mouse de 400tl rahat bulursun 0. 7K bütceye canavar toplayan var.

İ3 10100f 1k
h410 1k
16gb 3600 ram 1k
psu 1k
güzel bir karta da 3k

biraz da üstüne koyarak boş kasayı da aldınız mı bu sistemden 50 kat daha iyi toplanıyor.
arkadaşın dediği gibi yapın boş kartlara tiktokta yayin açıp "indirim yaptim sistem 10k" diyip dedemden kalma artık kartlari satiyor millet 2. ele. arkadasin dediklerinin yanina rx 6600 bul 2. el 3 3.5k ya arkana bakma cope atma parani

arkadaşın dediği gibi yapın boş kartlara tiktokta yayin açıp "indirim yaptim sistem 10k" diyip dedemden kalma artık kartlari satiyor millet 2. ele. arkadasin dediklerinin yanina rx 6600 bul 2. el 3 3.5k ya arkana bakma cope atma parani
Böyle sistemleri nereden buluyorlar anlamıyorum cidden hayatımda hiç denk gelmedim ben millet zorla dolandirilmak istiyor :)

Geri