MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,237
32 GB'ı 1800 bandına geliyor evet cl değerleri yüksek Hynix AFR chip kullanıyor ama rgb ucuz ve yüksek gbli 
Bu fiyata bundan daha iyi seçenek yoktur32 GB'ı 1800 bandına geliyor evet cl değerleri yüksek Hynix AFR chip kullanıyor ama rgb ucuz ve yüksek gbli
Bu fiyata direk başka seçenek yok D:Bu fiyata bundan daha iyi seçenek yoktur
iyi değil aslında 3600 mhz cl18 normal 19 bir tık yüksekCl19 3600mhz için iyi bence ya.
Dddr4 görünce tiksiniyorum yaşasın ddr532 GB'ı 1800 bandına geliyor evet cl değerleri yüksek Hynix AFR chip kullanıyor ama rgb ucuz ve yüksek gbli
Çok iyi bu arada 64 GB Ram'e ihtiyaç duyan birisi varsa kaçırmasın ama standart bir gamer için gerek yok gibi32 GB'ı 1800 bandına geliyor evet cl değerleri yüksek Hynix AFR chip kullanıyor ama rgb ucuz ve yüksek gbli
7200milyartrilyonMHZ ram kullandığında farkı hissettin mi çok merak ediyorum.Dddr4 görünce tiksiniyorum yaşasın ddr5şaka bi yana 3600 mhzleri nasıl kullandık biz şimdi görünce acayip düşük geliyor.
Evet çok fark hissettim7200milyartrilyonMHZ ram kullandığında farkı hissettin mi çok merak ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
32 liği al beni diye bağırıyor.
Ne hissettiğiniz mesela, nasıl bir fark varEvet çok fark hissettim
Yeni ramlerde daha render performansı gördüm ayrıca kişisel olarak tatmin edici geliyor bana çünkü yeni nesile daha güçlü hazırlık gibi düşünebilirsinNe hissettiğiniz mesela, nasıl bir fark var
Anladım ne demek istediğini. Kalite ve premium hissini seviyorsun.Yeni ramlerde daha render performansı gördüm ayrıca kişisel olarak tatmin edici geliyor bana çünkü yeni nesile daha güçlü hazırlık gibi düşünebilirsintabii bunlar kişisel şeyler beni premium şeyler daha çok tatmin ediyor güven veriyor. 10 TL lik mouse ile 2bin TL lik mausun verdigi hissiyat gibi sabah baktığın da premium bir şeye dokunmak hoş oluyor ama başkası için gereksiz olabilir belli ama benim için performansın dışında tatmin edilebilirlikte önemli. 3600mhzler ya da ddr4 sistemler yeni nesil yaklaşırken bana güvensiz veriyor bu yüzden 7000 8000 mhzler benim için daha tatmin edici. Bu yorum kişisel ve özneldir ve herkes için geçerli değildir bu yüzden herkes üstüne alınmasın
![]()