- Reaksiyon skoru
- 417
Net alınır da benim arkadaş sordu 18e ben satmadım. Dosta satmam, satsam aldığım fiyata satardım.beler arkadaşım 19k satıyor iyi mi sizce herkes 20k yazmış ilana falanca
Net alınır da benim arkadaş sordu 18e ben satmadım. Dosta satmam, satsam aldığım fiyata satardım.beler arkadaşım 19k satıyor iyi mi sizce herkes 20k yazmış ilana falanca
fatura kesiyormusun satarken?4 Adet Aldım Ekran Kartının Biri Beyaz 3 Siyah Yıl Başından Sonra Şubat Gibi Satmaya Başlarım 6x4 = 24Bin Temizz.
he kesiyo burdakiler çoluk çocuk alsattan para kazanmaya çalışıyor işte sende diyon fatura kesiyon mufatura kesiyormusun satarken?
64 bin tl yi kasaya bağlayan çocukmu olurhe kesiyo burdakiler çoluk çocuk alsattan para kazanmaya çalışıyor işte sende diyon fatura kesiyon mu![]()
20-22 yaşında çoluğa çocuğa 100-200 bin tl kredi kartı limiti veriyor bankalar artık basit şeyler64 bin TL yi kasaya bağlayan çocukmu olural satı geçmiş ticarete dönmüş iş, maliye kıstırırsa öttürür valla
O limit öyle kolay alınmıyor uzun zamandır 4/5 banka da hesabım var limitlerim hiçbir zaman öyle olmadı olmuyor da20-22 yaşında çoluğa çocuğa 100-200 bin TL kredi kartı limiti veriyor bankalar artık basit şeyler![]()
para çeviremiyorsunuz demekki. sırf iş bankasında 300 bin kredi kartı limitim var benim. diğer bankaları saymıyorum bile. kartın boş yatmasıyla limit açmıyolar.O limit öyle kolay alınmıyor uzun zamandır 4/5 banka da hesabım var limitlerim hiçbir zaman öyle olmadı olmuyor da
Herkesin maddi durumu iyi değil knkaDdr4 e para verilmez 5600 eskidi artik gereksiz bir sistem olmus
Hayırfatura kesiyormusun satarken?
Ceviremiyorum tabii ki o kadar zengin değiliz para dönsün ticari hesap olsa olur da şahıs da olmuyor opara çeviremiyorsunuz demekki. sırf iş bankasında 300 bin kredi kartı limitim var benim. diğer bankaları saymıyorum bile. kartın boş yatmasıyla limit açmıyolar.
Arkadaştan Bol Ne VarHocam sende abartmışsın ya kardeşini felan soktun sıraya herhalde 1 den fazla verilmiyor normalde