İphone 11 mi iphone 12 mi yoksa iphone 12 mini mi alınir sizce ?

2.el almasında bir sorun yok ama yenilenmişlerde kaçak parça çok oluyor
2.el temiz bulursa alsın. kutulu faturalı biraz zor bulur 11, 12. bana kalırsa bu seçenekler arasında 12 alsın. bu arada ios androidden kalitelidir.

s23 ve iphone x kullandım üst üste yemin ederim x ten aldığım kaliteli hissi ben s23 ten alamadım ayrıca s23 fotoğrafları iphone x yanında acayip kalitesiz geliyor sorun bende mi anlamadım ama gerçekten s23 e daha fazla dayanamadım hala x kullanıyorum çok memnunum apple ekosistemim falanda yok ama yine de apple
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.el almasında bir sorun yok ama yenilenmişlerde kaçak parça çok oluyor
iPhone SE ve ardından iPhone 13 kullandıktan sonra geçtim ben S23 deki kamera 13 den bile çok daha iyi gibi geliyor. Ya senin baktığın S23 de bir sorun var ya da algı meselesi bilemiyorum 😀

Malzeme kalitesi olarak X den alınan o müthiş hissi yeni iPhoneler bile vermiyor maalesef. 13 ile kıyaslarsam S23 ile aradaki hissiyat aynı.

2.el temiz bulursa alsın. kutulu faturalı biraz zor bulur 11, 12. bana kalırsa bu seçenekler arasında 12 alsın. bu arada ios androidden kalitelidir.
Bu mantıkla gidiyorsan her türlü iPhone almalı sana göre ama boş mantık, S23 12yi tokatlıyor anroidden kalitelidir mantığı ile alakası yok, ama zevk meselesi tabii sosyal medya vs açısında çoğu zaman iPhone daha iyidir, arkadaşın ne için kullanacağına bağlı.

İphone 12 ve İphone 11 arasındaki en ciddi fark.İphone 12 oled ekrana sahip.Yenilenmiş telefonlar riskli bence.Tabi karar senin.

Bu mantıkla gidiyorsan her türlü iPhone almalı sana göre ama boş mantık, S23 12yi tokatlıyor anroidden kalitelidir mantığı ile alakası yok, ama zevk meselesi tabii sosyal medya vs açısında çoğu zaman iPhone daha iyidir, arkadaşın ne için kullanacağına bağlı.
benim mantığım her türlü iphone alınması zaten boş mantık göremedim. androidde kullandım iphone da kullandım. bana göre iphone daha kaliteli telefon. parasının hakkını veren, işçiliği daha iyi bir telefon. apple direkt olarak premium bir marka. 3. dünya ülkesi olduğumuz için sadece lüks olarak bakılıyor orası ayrı. s23 sadece 12 yi değil 13üde tokatlıyo ama android almam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,392
Üyeler
184,442
Son üye
elmaves
Geri