hocam bende fps düşmüyor sadece takılıyor.Sadece bende oluyor sanıyordum oyun lanetli gibi FPS 90 dan bi anda 30 a düşüyo ayarlara giriyorum çıkıyorum birşeylerle oynayıp oyuna dönüyorum düzeliyo hooop 10 dakkaya yine aynı çıldırmak üzereyim
Bende ikiside oluyor ***** bozuk oyunhocam bende fps düşmüyor sadece takılıyor.
Yok hocam nerde bi sonraki güncelleme de düzeleceğini düşünüyorum bu sıra da oynamıyorum siz de durum nedirhocam bi çözüm buldunuzm
işte bendedeBende bazen oyun slowmotion oluyor geri düzeliyor.
aynı duruyor oyun birden yavaşlıyor sonra normalde dönüyor oynamıyorum bu yüzden.Yok hocam nerde bi sonraki güncelleme de düzeleceğini düşünüyorum bu sıra da oynamıyorum siz de durum nedir
Hocam hocamlar "Change the value of “uset r_buffer_page_size” from “10” to “50" bu kodu config dosyasında 10 dan 50 ye çıkarır mısınız yani şöyle uset r_buffer_page_size 50işte bendede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynı duruyor oyun birden yavaşlıyor sonra normalde dönüyor oynamıyorum bu yüzden.
hocam rubber banding miş yabancılarda bu hata tam bir çözümü yok galiba sizin dediğinizi deniyorum şimdiHocam hocamlar "Change the value of “uset r_buffer_page_size” from “10” to “50" bu kodu config dosyasında 10 dan 50 ye çıkarır mısınız yani şöyle uset r_buffer_page_size 50
maalesef düzelmedi uset t_averaging_window_length "60" dedğinizden önce bu ayarı 20 den 60 a çıkardım yine de düzelmedihocam rubber banding miş yabancılarda bu hata tam bir çözümü yok galiba sizin dediğinizi deniyorum şimdi
Hocam nvida ekran kartınız varsa düşük gecikme modunu denetim masasından ultraya çekin ben öyle yaptım düzeldihocam rubber banding miş yabancılarda bu hata tam bir çözümü yok galiba sizin dediğinizi deniyorum şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
maalesef düzelmedi uset t_averaging_window_length "60" dedğinizden önce bu ayarı 20 den 60 a çıkardım yine de düzelmedi
tamamdır deneyeceğim hocamHocam nvida ekran kartınız varsa düşük gecikme modunu denetim masasından ultraya çekin ben öyle yaptım düzeldi