RTX 3060 - R5 5500 sistemde ETS 2 oynarken takılmalar oluyor

thekhione

80+
Reaksiyon skoru
92
Merhaba, ETS 2'de artık sinir olduğum anlam veremediğim bir drop var. Oyun birden yavaşlıyor sonra hızlanıyor. En yüksek grafikler de oynuyorum, RTX 3060 - R5 5500 var. Neden böyle oluyor ve bir çözümü var mı?

Sadece bende oluyor sanıyordum oyun lanetli gibi FPS 90 dan bi anda 30 a düşüyo ayarlara giriyorum çıkıyorum birşeylerle oynayıp oyuna dönüyorum düzeliyo hooop 10 dakkaya yine aynı çıldırmak üzereyim

Sadece bende oluyor sanıyordum oyun lanetli gibi FPS 90 dan bi anda 30 a düşüyo ayarlara giriyorum çıkıyorum birşeylerle oynayıp oyuna dönüyorum düzeliyo hooop 10 dakkaya yine aynı çıldırmak üzereyim
hocam bende fps düşmüyor sadece takılıyor.

Bende bazen oyun slowmotion oluyor geri düzeliyor.

işte bendede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı duruyor oyun birden yavaşlıyor sonra normalde dönüyor oynamıyorum bu yüzden.
Hocam hocamlar "Change the value of “uset r_buffer_page_size” from “10” to “50" bu kodu config dosyasında 10 dan 50 ye çıkarır mısınız yani şöyle uset r_buffer_page_size 50

Hocam hocamlar "Change the value of “uset r_buffer_page_size” from “10” to “50" bu kodu config dosyasında 10 dan 50 ye çıkarır mısınız yani şöyle uset r_buffer_page_size 50
hocam rubber banding miş yabancılarda bu hata tam bir çözümü yok galiba sizin dediğinizi deniyorum şimdi

hocam rubber banding miş yabancılarda bu hata tam bir çözümü yok galiba sizin dediğinizi deniyorum şimdi
maalesef düzelmedi uset t_averaging_window_length "60" dedğinizden önce bu ayarı 20 den 60 a çıkardım yine de düzelmedi

maalesef düzelmedi uset t_averaging_window_length "60" dedğinizden önce bu ayarı 20 den 60 a çıkardım yine de düzelmedi
Hocam nvida ekran kartınız varsa düşük gecikme modunu denetim masasından ultraya çekin ben öyle yaptım düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,520
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri