Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Xbot Fanboyunun Xbox CEO'su Phil Spencer namı diğer yalancı Phil'e yazdığı doğum günü mesajı çok komik :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:.
Screenshot.png

Xbot palyaçoları Xbox'ın Sega gibi 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüşeceği gerçeğini öğrendiklerinden beri mental olarak şu haldeler.

Son düzenleme:
Average Ps enjoyer:

Son düzenleme:
Xbot Fanboyunun Xbox CEO'su Phil Spencer namı diğer yalancı Phil'e yazdığı doğum günü mesajı çok komik :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:.
Alıntıyı görüntüle

Xbot palyaçoları Xbox'ın Sega gibi 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüşeceği gerçeğini öğrendiklerinden beri mental olarak şu haldeler.
Buney

Ekler

• IMG_20240114_023654.jpg
    IMG_20240114_023654.jpg
    418 KB · Hit: 53
Bu şahıs kimse kaynak olarak verileri kendi paralel evrenindeki bir dünyadan alıyor herhalde baya güldüm o başlıklar ne öyle tamamen clickbait başlık kullanmış umarım fazla takipçisi falan yoktur bu şahsın kanalını raporlayın geçin.

Bu şahıs kimse kaynak olarak verileri kendi paralel evrenindeki bir dünyadan alıyor herhalde baya güldüm o başlıklar ne öyle tamamen clickbait başlık kullanmış umarım fazla takipçisi falan yoktur bu şahsın kanalını raporlayın geçin.
XBOX YAPMASI GEREKENİ SONUNDA YAPTI!
Ekmek kızartma makinesi

İki üç gün önce tesadüfen denk geldim ama girip bakmadım bile. Sırf dikkat çekmek için doğruluğu kabul edilmiş bilgilere karşı olan tuhaf tipler olur ya hani. Öyle bir oluşum.

Xbot palyaçoları iyice mental olarak yok oldular şimdide Sony özel oyunları Xbox'a gelsin diye ağlıyorlar evet yanlış duymadınız abi ben bile bu palyaçoların bu kadar düşeceklerini ve bu kadar 360 derece döneceklerini kestiremedim en azından Xbox'ın 3. parti oyun firması olacağı gerçeğinden sonra bu gözü kör Xbot palyaçolarının bile çoğunun gözlerindeki perde kalkmış başyapıt kalitesindeki oyunların farkına varmışlar.
1.png
2.png
3.png

PlayStation Kalitesi

@Yunus274 Hocam merhaba sizin 4k bir tv veya monitörünüz vardı öyle hatırlıyorum. Playstation'da Kayıtlı veriler ve Oyun/Uygulama ayarlarında ki
Performans veya çözünürlük modu seçebiliyoruz siz hangi seçenekte oynuyorsunuz hangisi daha iyidir? ve size bir tane daha sorum olacak. Bu seçenekte çözünürlük modunu seçersek hep 30 fps mi oluyor? Biraz beni aydınlatabilir misiniz?

@Yunus274 Hocam merhaba sizin 4k bir tv veya monitörünüz vardı öyle hatırlıyorum. Playstation'da Kayıtlı veriler ve Oyun/Uygulama ayarlarında ki
Performans veya çözünürlük modu seçebiliyoruz siz hangi seçenekte oynuyorsunuz hangisi daha iyidir? ve size bir tane daha sorum olacak. Bu seçenekte çözünürlük modunu seçersek hep 30 fps mi oluyor? Biraz beni aydınlatabilir misiniz?
Samsung M7 4K Akıllı Monitör kullanıyorum konusu burada.
Ben o ayara karışmadım bende varsayılan oyun ayarında zaten oyunun içinde kalitemi performans mı ben seçebiliyorum oyunları hangi ayarda oynuyorsunuz diyorsanız da ben her oyunu Native 4K 30 FPS kalite modunda oynuyorum kullandığım Samsung M7 4K Akıllı Monitör'de Motion Plus (Frame Generation) ayarı olduğu için oyunlarda Native 4K modunda 60 FPS akıyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri