İltahap nasıl geçer?

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,483
Ayak baş parmağım batık olmuştu o tırnağı zar zor aldık fakat hala daha iltahap var dokununca açıyor ve şişkin bir hali var bu iltahap nasıl alınır ne kullanmalıyım daha önce doktora gittim 1000 mg antibiyotik verdi fakat bir işe yaramadı

Ayak baş parmağım batık olmuştu o tırnağı zar zor aldık fakat hala daha iltahap var dokununca açıyor ve şişkin bir hali var bu iltahap nasıl alınır ne kullanmalıyım daha önce doktora gittim 1000 mg antibiyotik verdi fakat bir işe yaramadı
Tekrar doktora git.

eğer gözle görünen iltihap varsa steril şekilde boşalması lazım. sen 3cü kere git. bazı durumlarda uzun sürüyor
Gözle görülür değil fakat iltahap olduğu belli yine gidicem fakat bunun dışında önerisi olan yok mu yine bomboş geri dönmek istemiyorum

Gözle görülür değil fakat iltahap olduğu belli yine gidicem fakat bunun dışında önerisi olan yok mu yine bomboş geri dönmek istemiyorum
bu iş öneriyle olmaz sen git ve 2 kere geldiğini , antibiyotik kullandığını ama etki etmediğini söyle seni ona göre yeni bir tedavi veya yönlinderecekler

Eczacı olarak söyleyeyim mutlaka doğru tedavi önerisi doktordan alınmalıdır. İhtiyol pomad da kullanabilirsiniz baticon yanında etkilidir batık iltihaplarında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,264
Üyeler
197,167
Son üye
s3nn4
Geri