Berke8687
80+

- Reaksiyon skoru
 - 166

Eyvallah hocam çok düşünmeye gerek yok başım ağrıyor düşününce zaten hayat zor bide buna kafa yoramam çoçuklar almış incelemişler işte Allah razı olsun herkesdenHayırlı olsun

Eyvallah hocam çok düşünmeye gerek yok başım ağrıyor düşününce zaten hayat zor bide buna kafa yoramam çoçuklar almış incelemişler işte Allah razı olsun herkesdenHayırlı olsun
Aynen ölü piksel var mı yok mu bir bak.Eyvallah kral test falan yapamadılar bilgisayarları yokmuş ben yapınca burayı yeşillendirecem
Bende alicaktim ama kasa elimde yoktu yılbaşına doğru bakicam artıkEyvallah hocam çok düşünmeye gerek yok başım ağrıyor düşününce zaten hayat zor bide buna kafa yoramam çoçuklar almış incelemişler işte Allah razı olsun herkesden
Bundan sonra Asus tuf serisinden hiçbir şey almam 2k şu monitör bence on numaraBen önerdim bu monitörüdaha alınmaz diyordu bi kaç eleman
Asus larda daha fazla gosting, arkadaşta var 2k tuf köpek gibi gosting var.
amma yaptin ha, vg27aq1a aldim kargoda. zaten tn panel asus vardi. sattim, paneli diğer tn panellere göre cok üstündü. ips 27inch alayim dedim ve viewsonic alacaktim iptal ettim. asus aldim. 2k oldu mu kalitenin garanti olmasi lazim.cunkuBundan sonra Asus tuf serisinden hiçbir şey almam 2k şu monitör bence on numara
ben yillardir kullaniyorum.dediklerin bana denk gelmediBen önerdim bu monitörüdaha alınmaz diyordu bi kaç eleman
Asus larda daha fazla gosting, arkadaşta var 2k tuf köpek gibi gosting var.
Tn panel oyunlarda nasıl hocamamma yaptin ha, vg27aq1a aldim kargoda. zaten tn panel asus vardi. sattim, paneli diğer tn panellere göre cok üstündü. ips 27inch alayim dedim ve viewsonic alacaktim iptal ettim. asus aldim. 2k oldu mu kalitenin garanti olmasi lazim.cunku
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben yillardir kullaniyorum.dediklerin bana denk gelmedi
Evet@ARTIK FAN DEĞİLİM bu monitörün içinden dp kablosu çıkıyor mu?
panel kaliteli olması lazım. ben ıps ye geçince bune ya demiştim sonra ayar yapıyorsun düzeliyor.Tn panel oyunlarda nasıl hocam
Hocam monitorunuzu fotoğraf olarak atma şansınız var mi
İnceleme linki;Sen ghosting için bir örnek at bence SS alıp. Bencede gözle anlaşılmayacak kadar azdır ki oladarı da normal
Teşekkür ederim. Ghosting için fotoğraf paylaşırsanız sevinirim .
İnceleme linki;Great![]()
Aldın mı? Ben aldım ve birçok sorunum var da.Bu monitörün herhangi bir sıkıntısı var mıdır alınır mı nasıldır