En İyi Yayıncı

Bende Unlost'u severim oda millete pek sallamıyor. :)

Sizce bu günlerde en iyi yayıncı kim ve neden? Benim nacizane görüşüm Elraen ' dir zira diğer yayıncılar gibi (jahrein) millete sallamıyor ve muhabbeti sarıyor :,v
Kişiden kişiye degişir bence cs oyuncuları arasından oynayışlarını sevdigim için tecoNe,Woxic,XANTARES Fortnite için yayıncıları ise Rasney,Balaskoni,Motor falan tabii ki yanında ise un.,wtcn,elraen vs.

Son düzenleme:
Sizce bu günlerde en iyi yayıncı kim ve neden? Benim nacizane görüşüm Elraen ' dir zira diğer yayıncılar gibi (jahrein) millete sallamıyor ve muhabbeti sarıyor :,v
Elraen i severim iyi yayıncı onun dışında Thaldrin de güzel küfür sevenler için Ataberk Doğan yani kisiden kisiye değisen bir soru.

Mithrain benim en sevdiğim yayıncıdır. Yetenekli sohbeti hoş bir yayıncı.

kendineMüzisyen , Wtcn , Uthenera , Elraen benim favorilerim elraen saruhanın dayak yemesinden sonra iyice beğendiğim biri oldu .Gerçekten kendı yolunda ve kaliteli bi yayıncı .

Fikrim çok değişiyor fakat şu an Lars izliyorum sadece :D

Unlost izlemek keyif veriyordu ama 1 senedir yayınlarda pek göremiyoruz. Pqueen aktif olarak yayınlarda ve sosyal medyayıda aktif olarak kullanmasıyla birlikte en iyi yayıncı diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,059
Üyeler
195,515
Son üye
kaklas
Geri