youtube reklamlarını 2 saniyede geçme

Bu reklamları o videolara ekletmek için tonlarca para harcanıyor. Emeğe saygı lütfen.

Veya, DuckDuckGo tarayıcısı var, onun video oynatıcısına aktarın, reklamın adı bile geçmez.

adblock kullansanıza.
Artık adblock kullaninca Google yavaşlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu reklamları o videolara ekletmek için tonlarca para harcanıyor. Emeğe saygı lütfen.

Veya, DuckDuckGo tarayıcısı var, onun video oynatıcısına aktarın, reklamın adı bile geçmez.
Bizene bundan peki reklam izlemek zorunda mıyım mantıklı ol biraz kim reklam izlemek ister ki.

Android için yıllardır revanced manager kullanıyorum. Yt ve yt music. Twitch için xtra.

Size bir ipucu vereyim kullanırsınız.

1. olarak reklam gelince alttaki reklam merkezine tıklıyorsunuz

Ekran görüntüsü 1.jpg

2. olarak reklam engelle diyorsunuz

Ekran görüntüsü 2.jpg

3. olarak da devama tıklıyorsunuz

Ekran görüntüsü 3.jpg

son olarak da reklam merkezini kapatıp videoyu izlemeye başlıyorsunuz. Yaklaşık 2 saniyede yaparsınız bu işlemi
Bunu bilmeyen de ne bileyim...

İki saniyede youtube premium alarak engelleyebilirsiniz

Ön bilgilendirme: YT PREMİUM'UM VAR. olmayanlar için yazıyorum bunu

Size bir ipucu vereyim kullanırsınız.

1. olarak reklam gelince alttaki reklam merkezine tıklıyorsunuz

Ekran görüntüsü 1.jpg

2. olarak reklam engelle diyorsunuz

Ekran görüntüsü 2.jpg

3. olarak da devama tıklıyorsunuz

Ekran görüntüsü 3.jpg

son olarak da reklam merkezini kapatıp videoyu izlemeye başlıyorsunuz. Yaklaşık 2 saniyede yaparsınız bu işlemi
Yada operadan izlersin

Reklam engelleyiciler güvenirliliğini yitirdi diye haberler çıkmıştı emin misiniz?

adblock kullansanıza.
PC de iken Adblock kullanın . Arada bir youtube video izlemenizi engelleyebilir. Reklam engelleyiciyi kapatmanızı söyler . Kapatın , 5dk sonra tekrar açın . Bütçesi olmayanlar için androidde youtube revanced extended veya revanced sürümlerinden birini kullanabilirsiniz .
Telefondan video izlerken 5dk da bir reklam çıkması çok sinir bozucu ... Ben extended versiyonunu kullanıyorum .Youtube premiumdaki bütün özelliklere erişim sağlayabiliyorum .

PC için > Ad Speedup - Skip Video Ads 16X Faster < Chrome eklentisi kurup yavaşlama video engelleme yaşamadan reklamları yarım saniyeden az sürede atlıyor. Daha iyisini göremedim şu son youtube vs adblock savaşından sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,025
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri