- Reaksiyon skoru
- 1,254
yayin pc toplayacagim am3+ da fx8320 8 çekirdekli bir işlemci buldum 8 gb ramla bu hayla stream yapabilirmi
tamam duzeltiriz konuya yardimci olabilirmisiniz ?Hala*
yardimci olmayacaksaniz yazim hatasini yazip kaçmanizin manasi nedir ben fark ederim duzeltirim fark etmessem moderatorler duzeltiyor ?Hala*
am4 de r3 lu sistemler çikiyor 4 çekirdek olmasi işime gelmedi zaten toparlayinca hemen am4 bi sistem toplayacagim 8350 8370 falanmi takayimyaparsın ama am4 varken ölü yatırım uzak dur.
Yok bro aşırı tilt oldum o yüzden. Forumda yazım kurallarına da dikkat etmek gerekiyor uyardım. Ama am4 için bütçe yok mudur?tamam duzeltiriz konuya yardimci olabilirmisiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yardimci olmayacaksaniz yazim hatasini yazip kaçmanizin manasi nedir ben fark ederim duzeltirim fark etmessem moderatorler duzeltiyor ?
r3 değil r5 li sistem topla, 6 çekirdek var. o dediğinden işlemciden 2x performans alırsın. bütçen düşük sanırım, 2.el anakart işlemci ucuza bulabilirsin.am4 de r3 lu sistemler çikiyor 4 çekirdek olmasi işime gelmedi zaten toparlayinca hemen am4 bi sistem toplayacagim 8350 8370 falanmi takayim
yok hocam r3 ler çikiyor butcede a320m ler bile 1400 tlr3 değil r5 li sistem topla, 6 çekirdek var. o dediğinden işlemciden 2x performans alırsın. bütçen düşük sanırım, 2.el anakart işlemci ucuza bulabilirsin.
Hocam başlığı am3+ alınır mı yerine bütçenizi belirterek yapmanız halinde size yardımcı olmamız daha kolay olacaktıryayin pc toplayacagim am3+ da fx8320 8 çekirdekli bir işlemci buldum 8 gb ramla bu hayla stream yapabilirmi
2200 tl butcem varalınmaz