Waltuh
80+
- Reaksiyon skoru
- 200
Skechers Squad
Skechers Squad 232290 WHT indirimli fiyatlar ve taksit imkanları ile .
tum ayakkabilarim skecher hocsm.Cidden o kadar kötü mü? Alacaktım vazgeçtim bu yorumu görünce.
o kadarda kötü değil hocam kullanımada bağlı ama nike almak daha mantıklı olur onlar daha dayanıklıCidden o kadar kötü mü? Alacaktım vazgeçtim bu yorumu görünce.
Hangi modeli?
Renk çok çirkin be. Benim tarzıma uymuyor daha doğrusu. Diğer renklerde de indirim yok.![]()
Nike Flex Experience Run 12 Erkek Yol Koşu Ayakkabısı
Nike Flex Experience Run 12 Erkek Yol Koşu Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
bu gibi tüm nike modelleri aşağı yukarı aynı kalitede sketchersdende daha dayanıklı olur nike sitesinden diğer modellere bakabilirsinizRenk çok çirkin be. Benim tarzıma uymuyor daha doğrusu. Diğer renklerde de indirim yok.
Hocam gündelik kullanımda en kötü 1-2 sene dayanmasını istiyorum. Skechers modeli o kadar bile dayanmaz mı?bu gibi tüm nike modelleri aşağı yukarı aynı kalitede sketchersdende daha dayanıklı olur nike sitesinden diğer modellere bakabilirsiniz
narin kullanırsansın 1.5 yıl kadar çıkarabilir ama dediğim gibi hor kullanmamanız lazımHocam gündelik kullanımda en kötü 1-2 sene dayanmasını istiyorum. Skechers modeli o kadar bile dayanmaz mı?