Puff içime çektiğimde öksürüyorum

ağzında ya da boagzında dolasıtıyon olm puffu, ıstıyosan cekte oksturtur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başkan bu işin içindeyim her şeyi biliyorum
Galiba puff ile elektronik sigara arasındaki ayrımı tam kavramadın.
bilader yürü git işin içindeymiş bide bana öğretiyor

1713457713945.png

Alıntıyı görüntüle
Yaşlar 13 sanırım içine çekmesen niye nikotin barındırsın sigara alternatifi bunlar içine çekmeyeceğin tek tütün ürünü purodur bildiğim kadar

Çok kolay bırakılan bir şey dimi puff fwhfwf Allahım ya
Evet?
İçine çekmiyorsun bir şey yapmıyorsun. Sigara gibi vücut nikotin arasa neyse diyeceğim.
Günde 2 baş nargile içmeyen adam puff içmesin zaten.

Alıntıyı görüntüle
Vozol Gear 10000, Vozol’un Outdoor tarzında e sigara dünyasına kazandırdığı yeni bir model olan GEAR 10000 Disposable Vape Bar serisinin en uzun puff çekim süresini sunmaktadır. MCU çipi sayesinde tutarlı güç tutarlı lezzet güç dengeleme teknolojisine sahip ilk tek kullanımlık ürün şu anda piyasada, S.I.L.C. coil uzun zamandır beklenen lezzet için sektörde yeni bir standart belirliyor S.I.L.C teknolojisi ile %95 oranında daha gerçekçi ve doğal tat testlerinden başarı ile geçmiş olan GEAR 10000 28 farklı aroma seçeneği ile geliyor. 20mg ve 50mg salt nikotin varyasyonları müşteri seçimine sunulan VOZOL GEAR 1000 Outdoor Vape Bar 500mAh ultra hızlı şarj edilebilir pil ile donatılmıştır. 20ml pod içerisinde seçmiş olduğunuz tat ile hazır şekilde gelir ve sonradan likit dolumu yapılamaz yapıdadır. Herhangi bir ek donanım gerektirmeden en basit kullanım koşullarıyla pürüzsüz içim sağlayan Vozol Gear 10000 Kullan At Elektronik sigara siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur.
Bütün vozollar kullan attır bir şey bilmiyorsun bilgi kirliliği yapıyorsun!
Bak senin için mavi renkli yaptım anlaman daha kolay olur :D

Uğraşılmaz bunlarla

Vozol Gear 10000, Vozol’un Outdoor tarzında e sigara dünyasına kazandırdığı yeni bir model olan GEAR 10000 Disposable Vape Bar serisinin en uzun puff çekim süresini sunmaktadır. MCU çipi sayesinde tutarlı güç tutarlı lezzet güç dengeleme teknolojisine sahip ilk tek kullanımlık ürün şu anda piyasada, S.I.L.C. coil uzun zamandır beklenen lezzet için sektörde yeni bir standart belirliyor S.I.L.C teknolojisi ile %95 oranında daha gerçekçi ve doğal tat testlerinden başarı ile geçmiş olan GEAR 10000 28 farklı aroma seçeneği ile geliyor. 20mg ve 50mg salt nikotin varyasyonları müşteri seçimine sunulan VOZOL GEAR 1000 Outdoor Vape Bar 500mAh ultra hızlı şarj edilebilir pil ile donatılmıştır. 20ml pod içerisinde seçmiş olduğunuz tat ile hazır şekilde gelir ve sonradan likit dolumu yapılamaz yapıdadır. Herhangi bir ek donanım gerektirmeden en basit kullanım koşullarıyla pürüzsüz içim sağlayan Vozol Gear 10000 Kullan At Elektronik sigara siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Uğraşılmaz bunlarla
nah kullan at, 10K çekim niye yazıyor bu adamlar, bir kere çekilip atılır mı bitince atıyorsun onuda bilmiyor

Uğraşılmaz bunlarla
uğraşamzsın zaten

nah kullan at, 10K çekim niye yazıyor bu adamlar, bir kere çekilip atılır mı bitince atıyorsun onuda bilmiyor
uğraşamzsın zaten
Hocam valla çok güldürdün daha kullan at tabirini bile bilmiyorsun.
Puff gibi e-sigaralarda coil vardır coil yanarsa cihaz atılacak duruma gelir.
6k-10k-12k ise koydukları likit ve coil ile alakalıdır.
Konuştukça batıyorsun.

Hocam valla çok güldürdün daha kullan at tabirini bile bilmiyorsun.
Puff gibi e-sigaralarda coil vardır coil yanarsa cihaz atılacak duruma gelir.
6k-10k-12k ise koydukları likit ve coil ile alakalıdır.
Konuştukça batıyorsun.
dostum 10K hiçbir zaman 10K çekim değildir 6 da 12 de yeni çıkan 16-20K lar da öyle.
İçerisindeki Coil 1-2 defa daha doldurulabilir yani 10K bittiğinde direkt yanmıyor eğer siz kasti çekip yakmıyorsanız. Nikotinsiz bir likit almıştım denemek için 60ML'lık bir tankın neredeyse hepsini bitirdim geçen hatta nikotinli bir likit alıp doldurdum şuan hala kullanıyorum.
Disposable pod system diye geçtiği için tekrar kullanılamaz yazıyor. Coilini yakmadığınız veya coilin zamanı tamamen tükenmeden kullanabilirsiniz.
Ha tekrardan doldurunca aynı tadı vermez çünkü içerisinde farklı bir salt likit kullanılıyor muhtemelen aynı tadı alamayacaksınız doldursanız dahi.
Ancak internette veya sağda solda söylenildiği gibi gerçekten ''doldurulamaz'' değildir.

Daha doğrusunu bilmek önemli biraz saçma ve garip düşünüyorsunuz bu ürünlerin istenildiğinde satışını da yapıyorum Vozol Saltica ve Türkiye'de neredeyse bulunmayan Flava Z4 gibi bir çok puffu denedim ve içtim aktif olarak da kullanıyorum. Hani işin içindeyim diyorsan işin içinde olmak çok iyi bildiğiniz anlamına gelmez her zaman.

Vozol watermelon-ice adli puffu aldim ve her cektigimde oksurup duruyorum bogazim yaniyor bunu nasil onleyebilirim
Sigara içiyorsanız ciğerleriniz sigaraya çok alışıksa yapar babam da öyle sigara dışında nargile ve puff gibi şeyleri içerken çok öksürmekte ciğerleri biraz alıştırmak lazım önce nargile çekim gibi içe çekmeden için alıştıkça ufak ufak içe çekmeye başlarsınız eğer gerçekten içemeyecek kadar öksürük tutuyorsa. Ya da önce %2 nikotin oranlı pufflar var onlardan alıp da deneyebilir veya başlayabilirsiniz öksürme konusunda daha iyi olacaktır %2 nikotinli olanlar.

Çok kolay bırakılan bir şey dimi puff fwhfwf Allahım ya
aslında her şey kafanızda bitiyor eğer ciddi bir nikotin bağımlısı değilseniz.
Lisenin başından beri nargile kullanıyorum nargilecilik de yaptım uzun bir süre. Dark tütün kullanıyorum çok daha ağır ve nikotini fazla 2-3 senedir sadece Dark tütün kullanıyorum. Hatta Puffum olduğu zaman Puff+Dark Nargile içicisiyim ama ben dahi nikotin bağımlısı değilim içmediğim zaman ya da içmek istemediğimde çok da aramıyorum biraz irade ve kafada dönen bir olay. Bırakamıyorum diyen biri tamamen bırakmak istemediğindendir.

dostum 10K hiçbir zaman 10K çekim değildir 6 da 12 de yeni çıkan 16-20K lar da öyle.
İçerisindeki Coil 1-2 defa daha doldurulabilir yani 10K bittiğinde direkt yanmıyor eğer siz kasti çekip yakmıyorsanız. Nikotinsiz bir likit almıştım denemek için 60ML'lık bir tankın neredeyse hepsini bitirdim geçen hatta nikotinli bir likit alıp doldurdum şuan hala kullanıyorum.
Disposable pod system diye geçtiği için tekrar kullanılamaz yazıyor. Coilini yakmadığınız veya coilin zamanı tamamen tükenmeden kullanabilirsiniz.
Ha tekrardan doldurunca aynı tadı vermez çünkü içerisinde farklı bir salt likit kullanılıyor muhtemelen aynı tadı alamayacaksınız doldursanız dahi.
Ancak internette veya sağda solda söylenildiği gibi gerçekten ''doldurulamaz'' değildir.
Dediğim gibi coil yandıktan sonra kullanılamaz hale geliyor ayrıca 6-10-12k lar zaten çekim ile alakalı olmadığını coil ve likte göre değişkenlik gösterdiğini söyledim
Coil yanmamış olup içine likit koydurduktan sonrada benim için bir anlamı kalmıyor puffun
İşin içindeyim doğrudur vozol 10k aldım hoşuma gitmedi geri pod mod cihazıma döndüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,614
Üyeler
185,912
Son üye
thearmi60
Geri