F/P ucuz yollu oyun bilgisayarı önerisi (öncelik laptop)

Wanda Maximoff

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
136
Fiyat performans ucuz fiyatlı hemen hemen her oyunu açabilecek laptop veya masaüstü bilgisayarlar (ilk tercihim çok fark olmayacak ise laptop olacaktır ergonomik olmasından dolayı)

Son düzenleme:
Fiyat belirtmelisiniz

Laptop yok mu aynı performansı ve işlemi yapacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı performansta laptop istiyorsanız bi 40000tlyi gözden çıkarmanız gerekiyor

20000tlye güzelbir laptop alabileceğinizi sanmıyorum

Aynı performansta laptop istiyorsanız bi 40000tlyi gözden çıkarmanız gerekiyor

20000tlye güzelbir laptop alabileceğinizi sanmıyorum
40k veremem şuan masaüstü de hiç ergonomik değil üstüne ekran da almak lazım oda da yer yok

Masaüstü almak bir oyuncu için genel anlamda daha mantıklıdır ben şahsen lol oynuyorum ve laptop kullanmıyorum bana saçma geliyor ama senin fikrini bilmiyorum
Bende ağırlıklı online oynayacağım ama hikaye oyunlarıda sevmiyor oynamıyor değilim aradığım kriterlerin başında odama sığması var ve taksit ile alabilmek var bu 2 şartı laptop daha iyi karşılıyor

Bende ağırlıklı online oynayacağım ama hikaye oyunlarıda sevmiyor oynamıyor değilim aradığım kriterlerin başında odama sığması var ve taksit ile alabilmek var bu 2 şartı laptop daha iyi karşılıyor
ama genelde laptoplar aynı seviyede gözüken masaüstü bilgisayarlar kadar iyi performans vermediği için benim hoşuma gitmiyor ama sizin kararınız saygı duyarım odanızda küçükse tabi normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,272
Üyeler
186,041
Son üye
morykante
Geri