RTX 2060 Kaç Yıl Ömrü Vardır?

Galax 2060 iyi bir kart yalnız her konuda ve sırf marka olunca iyi olmuyor mesela o gaming X bellekleri 80 dereceye yakın diye biliyorum ve gidip de öyle yüksek model olsun diye düşük model kart almaya gerek yok yani sırf gaming X diye 2060 yerine 5600 XT almak çok çok çok saçma.
haklısın hangisi f p sa onu alırım

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Bunlar iyi markalar sıkıntı çıkarmaz
Dostum kötü firma diyen yok zaten kartlar giriş seviyesi kullandıkları malzeme kalitesi ve soğutma blokları pekte iyi sayılmaz o kartların oyuna girişin zaten 75 dereceden başlıyor günde 5-6 saat oyun oynadığını düşün sıkıntı çıkarır o kartlar uzun vade de

Galax 2060 iyi bir kart yalnız her konuda ve sırf marka olunca iyi olmuyor mesela o gaming X bellekleri 80 dereceye yakın diye biliyorum ve gidip de öyle yüksek model olsun diye düşük model kart almaya gerek yok yani sırf gaming X diye 2060 yerine 5600 XT almak çok çok çok saçma.
Pardon nasıl saçma olabiliyor siz o kartlarla kaç derecede oyun oynamayı düşünüyorsunuz ki kasanızın hava sirkülasyonu istediği kadar iyi olsun o kartlarda alabileceğiniz en iyimser sıcaklık değerleri 75 zaten. Gaming X, Asus Rog gibi modellerin pahalı olma sebebi zaten soğutması ve malzeme kalitesi arada tabi fark olucak.

Geri