cerkes_gamer55
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 942
Hocam size de çıksın diyelim ama inşallah hakiki bir ihtiyaç sahibine çıkar.Hediye olayı iyi olmuş ya inşallah bana çıkar o zaman işte asıl bombayı ben patlatirim![]()
Hocam size de çıksın diyelim ama inşallah hakiki bir ihtiyaç sahibine çıkar.Hediye olayı iyi olmuş ya inşallah bana çıkar o zaman işte asıl bombayı ben patlatirim![]()
24k-25k güzel fiyat olurKarta 16GB demedim. 4060Ti sistemlerin DDR4 fiyatı 24K bandı zaten![]()
İnşallah ya ben al sat yapmıyorum artık zaten çıksa vallahi kullanırımHocam size de çıksın diyelim ama inşallah hakiki bir ihtiyaç sahibine çıkar.
Zaten o fiyata 4060ti 16 GB çıkarsa Goat ı yok eder şu an.24k-25k güzel fiyat olur
Siteye kaydol adresini kartıni falan ekleHocam bunu stoklar bitmeden nasıl alabiliriz bir yolu var mı?
İmkansız o fiyata olmasıZaten o fiyata 4060ti 16 GB çıkarsa Goat ı yok eder şu an.
ertesi günü çıkardığına göre goatın altında kalmaz, diğer türlü birkaç hafta beklerdiZaten o fiyata 4060ti 16 GB çıkarsa Goat ı yok eder şu an.
İşte, o yüzden fazla gaza gelmeye gerek yokİmkansız o fiyata olması
Olsun sonuçta hediye var belki içimizden birine çıkarİşte, o yüzden fazla gaza gelmeye gerek yok![]()
Pagacaaaz, sonuç itibari ile hepsi son kullanıcının yararına olacak. Goat v4 ü 44-45k dan koyup geçinmeye çalışan alsatçılar hariçertesi günü çıkardığına göre goatın altında kalmaz, diğer türlü birkaç hafta beklerdi![]()
hahaha limitleri bitmiştir umarımPagacaaaz, sonuç itibari ile hepsi son kullanıcının yararına olacak. Goat v4 ü 44-45k dan koyup geçinmeye çalışan alsatçılar hariç
İnşallah.hahaha limitleri bitmiştir umarım