S23 Ultra mı Xiaomi 14 mü?

Midora

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
Bütçe
50000
Samsung android için rakipsizdir (kendi görüşüm)

Kullanım alanına göre değişir bence. S23 ultranın kamerası çok iyi fakat o kadar büyük ekrana sahip bir telefon kullanmak şahsen istemezdim inceleme fırsatım oldu gerçekten rahatsız edici derecede büyük. Xiaomi tarafında da fark işlemcisi gen 3. Eğer iki telefonu da mağazada denemek isterseniz kafanızda daha net fikir oluşabilir fakat ben tercihimi Xiaomi'den yana kullanırdım.

8/256 lık S23 Ultra ve 12/512 lik Xiaomi 14 arasında kaldım. Aşağıya kıyaslama linkini ekledim.

Samsung tarafından Sd 8 gen 2 olması, Xiaomi tarafında da işletim sistemi ve ekran boyutu konusunda biraz kararsızım.

Bu cihazlardan herhangi birisini kullanan varsa bana tavsiyede bulunabilir mi?
O cihazı kullanmadım ama Xiaomi genel olarak arayüzde berbat, amiral gemisi serileri bile yazılımsal nedenlerden donuyor. Samsung daha iyi.

Kullanım alanına göre değişir bence. S23 ultranın kamerası çok iyi fakat o kadar büyük ekrana sahip bir telefon kullanmak şahsen istemezdim inceleme fırsatım oldu gerçekten rahatsız edici derecede büyük. Xiaomi tarafında da fark işlemcisi gen 3. Eğer iki telefonu da mağazada denemek isterseniz kafanızda daha net fikir oluşabilir fakat ben tercihimi Xiaomi'den yana kullanırdım.

Şu an Mi Note 10 Lite kullanıyorum ama 4 yıl oldu neredeyse ve telefon mefta artık. Bu telefonun ekranı 6.47 ama 14 ün 6.36. Aşırı fark eder mi kullanabilir miyim bilmiyorum açıkcası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tercihim s24u yd olurdu
Hocam s24 ün 256 lığı bile 63k seviyelerinde. Açıkcası 18 bin liralık farka değecek kadar bir artısı var mı bilmiyorum. Arada resmen 1 telefon parası kadar fiyat farkı var.

8/256 lık S23 Ultra ve 12/512 lik Xiaomi 14 arasında kaldım. Aşağıya kıyaslama linkini ekledim.

Samsung tarafından Sd 8 gen 2 olması, Xiaomi tarafında da işletim sistemi ve ekran boyutu konusunda biraz kararsızım.

Bu cihazlardan herhangi birisini kullanan varsa bana tavsiyede bulunabilir mi?
poco f6 proya da bakmanızı öneririm güzel bir modele benziyor

fplerde şugumi amiralde samsungdan şaşmayacaksın.

Server kayıtlı s23 ultrayı yarı fiyatına alırsın.O yüzden s23u derim ben.Xiaomi yazılım ve ön kamera konusunda kötü malesef.

Geri