PDF Kitap Çıkarmak Mantıklı mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,273
Telegramda bir sunucu buldum çok fazla kitap PDF'si var ve tam içerik kesikli falan değil. Bana lazım olan bazı kitaplar da var. Evde yazıcı var. Mesela 300 sayfa bir kitabı evde kendim çıkarsam ne kadar sürer? Dışarıya göre daha uygun mudur? Yazıcı Brother DCP t220w tonersiz, mğrekkepli

İsteyene reklam falan değil

Son düzenleme:
hangi kaynaklar var acaba bana da lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Telegramda bir sunucu buldum çok fazla kitap PDF'si var ve tam içerik kesikli falan değil. Bana lazım olan bazı kitaplar da var. Evde yazıcı var. Mesela 300 sayfa bir kitabı evde kendim çıkarsam ne kadar sürer? Dışarıya göre daha uygun mudur
kanka 1 top kagıt alırsın sok marketten 110 tl falandi en son, 300 kağıda toner hayli hayli yeter cıkarıcagın baska kaynaklar varsa onlaarıda rahat goturur diye tahmin ediyorum yazıcın insallah iyidir önlü arkalı cıkarıcagın icin yazıcı eskiyse biraz iskence gibi olabılır cok kaynak varsa mantıklı olur bence kaynaklar asırı pahalı

Telegramda bir sunucu buldum çok fazla kitap PDF'si var ve tam içerik kesikli falan değil. Bana lazım olan bazı kitaplar da var. Evde yazıcı var. Mesela 300 sayfa bir kitabı evde kendim çıkarsam ne kadar sürer? Dışarıya göre daha uygun mudur
Link çıkar mı

• Beğen
1718214955402.png

300 Sayfalık bir pdf'i evde çıkarmanın maaliyetini sen hesapla.
Kitap, dışarıda 60 - 70 TL'ye satılıyorsa, satın almak daha mantıklı.

Yazıcının başına bir sürü şey gelecek. Bazı sayfalar çıkmayacak, eksik & kötü çıkacak. Belki de tam ortasında kartuş bitecek falan filan.

• Beğen
tabikide daha uygun ben yks çalışırken çıkarıyodum en kaliteli kitaplar bile var pdfyi

• Beğen
Eğer 300 sayfalık kitabı 50 liraya cikarirsan uygun olur

• Beğen
Brother DCP t220 var. T500 de var ama başka yerde kullanılıyor.
Renkli mürekkep pahalı, toner ucuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1718219004088.png

bu ucuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1718219022871.png

pahalı

• Beğen

İsteyene reklam falan değil
yazıcısına göre değişir mürekkep tanklı yazıcıysa çok uyguna geliyor. 300 liralık mürekkeple 6000 sayfa basıyorum

Geri