🔥İndirim 🔥Euro Truck Simulator 2 | $1 Dolar (₺30-35) STEAM ALEV ALDI🔥

Ö.F.Ö

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,513
BEDAVA🔥
1719508045473.png

Demişler şimdiye kadar alamamış olan varsa hadi son kez indirdik alsınlar

Bu indirimler neden diğer indirimlere göre daha fazla? Bu indirimler bi daha gelir mi? (Ets2 1$, witcher 3 3$ arma 3 1,5$ the forest 2,62$, battlefield 4 2,79$)

Bu indirimler neden diğer indirimlere göre daha fazla? Bu indirimler bi daha gelir mi? (Ets2 1$, witcher 3 3$ arma 3 1,5$ the forest 2,62$, battlefield 4 2,79$)
aynı oranda indirim gelir fakat dolar kuru aynı kalır mı bilemiyoruz dolar o zaman 20 lira da olabilir 50 lira da

Ve hilecilerden geçilmiyor.
Yazdığın yazıya gerçekten sinirlendim. Buraya gelip alakasız, dayanaksız, tutarsız bir şekilde bir ifade ortaya koyuyorsun. Bu oyunu online oynamak için her steam hesabıyla bir hesap açılabilir. Yeni bir online hesap, yeni bir steam hesabından oyunu tekrar satın almak demek. Oyunda hile kullananlar sınırsız banlanıyor. Yani oyuna verdiği para gidiyor, bunu kim yapar? Kimin yapmasını geçtik, ben yıllardır oynuyorum oyun içinde hileye birkaç kere denk geldim.

ncz falan mı diyorsun o zaman tmp sakin sunuculara geç veya arkadaşlarınla konvoy yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ncz falan mı diyorsun o zaman tmp sakin sunuculara geç veya arkadaşlarınla konvoy yap
onun haricinde zaten hileciler banlanıyor perma yiyorlar

Yazdığın yazıya gerçekten sinirlendim. Buraya gelip alakasız, dayanaksız, tutarsız bir şekilde bir ifade ortaya koyuyorsun. Bu oyunu online oynamak için her steam hesabıyla bir hesap açılabilir. Yeni bir online hesap, yeni bir steam hesabından oyunu tekrar satın almak demek. Oyunda hile kullananlar sınırsız banlanıyor. Yani oyuna verdiği para gidiyor, bunu kim yapar? Kimin yapmasını geçtik, ben yıllardır oynuyorum oyun içinde hileye birkaç kere denk geldim.
Bak şimdi nasıl oluyor hileciler. Hile açanlara söyle bana değil.

onun haricinde zaten hileciler banlanıyor perma yiyorlar
Olur ama kendini sınırlandırmak saçma oluyor.

Hocam tmp oynuyorsanız bu diğer insanları bağlamaz. Tmp ye girerken zaten bunu göz önünde bukundurarak giriyorsunuz. Single oynayacak adam için yanlış bir eleştiri olur.

Ama haklısınız ne zaman ncz açan birisi beni patlatacak diye sürüyorsunuz. Sırf o yüzden artık d-c sürmüyorum.

Bak şimdi nasıl oluyor hileciler. Hile açanlara söyle bana değil.

Olur ama kendini sınırlandırmak saçma oluyor.
Hocam o zaman gerçek hayatta trafik magandaları da var. Hiç araba almayalım, hiç trafiğe çıkmayalım.

Bu mantıkla yaşanmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,265
Üyeler
184,911
Son üye
apollo2135
Geri