Çözüldü✓ Discord için minik mikrofon önerisi

Reaksiyon skoru
27
Bütçe
600
Son düzenleme:
Bu markaya güvenebilirmiyim?
Şuan F/P tarafında en güvene bileceğin markalardan, müzik ve normal kullanım için bir kafa üstü "Havit H655BT Pro" bir de kulak içi aldım "Havit TW947" ve piyasada ki muadili ve üstlerine kafayı çakar o kadar net konuşuyorum tam bir f/p. Ha sana önerdiklerime bakarsın beğenirsen alırsın, alternatif pek göremedim ben. Aliexpress den belki bir ihtimal şuan ki indirim muhabbeti üzerine kovalarsan çıkar ama onda ikinci hesap vs gerekebilir.

Son düzenleme:
bu siteden bir kulaklık alcak olsam hangisini önerirsiniz? (1000tl altında)
Bütçene göre önerebileceğim Havit Gamenote H2016D olur indirim ile ₺594,15 geliyor. Şahsen sıcak havaları hesaba katarak yukarıda hepsi üzerinden paylaştığım mikrofonu öneririm bir masatripodu ve pop filter çözdünmü çok rahat olur ekstradan Bluetooth kulak içi bir kulaklık ile de rahat rahat ter dedi olmadan oyununu oynarsın.

kaliteli, marka bir şey arıyorsan 600 tl yerine 6k, ne olur ne olmaz diye fazla yazdım 200 tl lik kaliteli :D bir şey de olur dediğinin yerine de 2k yazman lazım. 2015 de kalmadık hocam. her şey pahalı

kaliteli, marka bir şey arıyorsan 600 tl yerine 6k, ne olur ne olmaz diye fazla yazdım 200 tl lik kaliteli :D bir şey de olur dediğinin yerine de 2k yazman lazım. 2015 de kalmadık hocam. her şey pahalı
maalesef ):
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçene göre önerebileceğim Havit Gamenote H2016D olur indirim ile ₺594,15 geliyor. Şahsen sıcak havaları hesaba katarak yukarıda hepsi üzerinden paylaştığım mikrofonu öneririm bir masatripodu ve pop filter çözdünmü çok rahat olur ekstradan Bluetooth kulak içi bir kulaklık ile de rahat rahat ter dedi olmadan oyununu oynarsın.
evde kulak içi var yalnız kulak içi çok sağlıklı değil çok kulaklıkla oynayan birisi değilim yaz zaten 3ay sürüyor açarım masa fanımı terlemem diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
maalesef ):
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evde kulak içi var yalnız kulak içi çok sağlıklı değil çok kulaklıkla oynayan birisi değilim yaz zaten 3ay sürüyor açarım masa fanımı terlemem diye düşünüyorum.
Benim bu markanın aldığım model silikonsuz modeli bir problem teşkil etmez gerçi silikonlu da pek etmez ama yine de bu ondan daha rahat tek sıkıntı hafif dışarıya ses vermesi.
2.PNG

Benim bu markanın aldığım model silikonsuz modeli bir problem teşkil etmez gerçi silikonlu da pek etmez ama yine de bu ondan daha rahat tek sıkıntı hafif dışarıya ses vermesi. Alıntıyı görüntüle
kulaklık iyi fakat bunu ve mic. aldığımda 900küsüre https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-h2016d-gaming-oyuncu-kulakligi bunu aldığımda da 600tlye mal oluyor. günün 3te 1ini pcnin başında kulaklık kullanarak geçirdiğim için değeceğini zannetmiyorum ama babama aldıracağım için heralde sizin dediğiniz gibi yaparım:widepeepo:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,675
Üyeler
183,787
Son üye
Knight214
Geri