Yardım EKRAN KARTI ÖNERİSİ ! 2 MODEL ARASINDA KALDIM

7600xt al eğer sadece oyun amaçlı alıyorsan edit,video kayıt, yayın için nvidia

bende rtx 4060 var çok bi olayını görmedim iyikide geçmişim dedirten bak incele hangisi güçlüyse onu al

7600XT al afmf 2 özelliği ile amd kartların sırtı yere gelmez.

Rx6700xt al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rx6700xt al

dostum sakın buna bulaşma , bu ekran kartı ısınma ve bobin sorunları var ısı olarakda berbat ,

7600XT al afmf 2 özelliği ile amd kartların sırtı yere gelmez.
knk bu xfx rx 7600 xt 210 modelini internette herkes övüyor ama bazıları 6700 xt geç diyor , ama hep 13-14k bandında , bana göre 7600 xt son kararım

bende rtx 4060 var çok bi olayını görmedim iyikide geçmişim dedirten bak incele hangisi güçlüyse onu al
7600xt daha iyi geliyor özellik olarak

7600xt al eğer sadece oyun amaçlı alıyorsan edit,video kayıt, yayın için nvidia
oyun için 7600 xt alıcam , ryzen 5 5600 var zaten , cpu ve gpu ekran kartı amd olunca ayrıca bir yazılım vardı ondanda faydalanıcam

knk bu xfx rx 7600 xt 210 modelini internette herkes övüyor ama bazıları 6700 xt geç diyor , ama hep 13-14k bandında , bana göre 7600 xt son kararım

oyun için 7600 xt alıcam , ryzen 5 5600 var zaten , cpu ve gpu ekran kartı amd olunca ayrıca bir yazılım vardı ondanda faydalanıcam
ayrı bir yazılım yok smart acsses memory var sanırım sadece

7600xt al. Soğutması daha ve daha performanslı. Ultra ayarlarda oyun oynamak ve yayın için alınabilecek bi kart.

6700xt, 7600xt den biraz daha güçlü bir kart. Sadece 1 nesil eski ama sorun değil 7000 kadar olmasada 7000 serisine yakın destek alıyor 6000 serisi halen. 7600xt almak daha iyi olabilir. Hem 12 değil 16 gb vram var hem daha yeni.

Merhaba, problemsiz al tak kur bozulana kadar çalıştır mantığı ile bakacaksak nvidia üzerinden gitmelisin ancak ben kurcalamayı seviyorum mavi ekran yersem sorun değil güncelleme yaptığımda acaba problem çıkacak mı çıkmayacak mı vs diye düşünürüm hiç sorun olmaz gibi bir düşüncen var ise 7600xt gayet mantıklı bir seçim olacaktır.
Benim kendi fikrime gelecek olursak Nvidia almanı tavsiye ederim.

Merhaba, problemsiz al tak kur bozulana kadar çalıştır mantığı ile bakacaksak nvidia üzerinden gitmelisin ancak ben kurcalamayı seviyorum mavi ekran yersem sorun değil güncelleme yaptığımda acaba problem çıkacak mı çıkmayacak mı vs diye düşünürüm hiç sorun olmaz gibi bir düşüncen var ise 7600xt gayet mantıklı bir seçim olacaktır.
Benim kendi fikrime gelecek olursak Nvidia almanı tavsiye ederim.
nvidia toksiği geldi lanet olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,031
Üyeler
184,372
Son üye
Berkay016
Geri