En iyi cashback veren Sanal Kartlar veya Kredi Kartı hangileri Ne Önerirsiniz???

XPegasusL

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar öğrenciyim şuan nays ve papara kullanıyorum ama belki bazı kategorilerde daha iyi kampanya sunan kartlar vardır diye yazıyorum.
Şuan bildiğiniz giyim, e ticaret, market alışverişi(özellikle market cashback olması benim için çok iyi olur),ulaşım ,yemek zincirleri,dijital platform üyelikleri, youtube premium üyeliği,oyun satın alımları,fatura ödeme gibi konularda cashback veren yani harcadıkça kazandıran en iyi cazip Sanal Kartlar veya Kredi Kartları olarak Ne Önerirsiniz????????

Nays'ın sorunlu olduğunu düşünmüyorum. Tüm alışverişlerimi hep Nays üzerinden yapıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende. Mobil temassız ödeme butonuna basınca sürekli bu sorun karşıma çıkıyor.Musteri hizmetlerine dik döktüm çözüm bulamadılar

Arkadaşlar öğrenciyim şuan nays ve papara kullanıyorum ama belki bazı kategorilerde daha iyi kampanya sunan kartlar vardır diye yazıyorum.
Şuan bildiğiniz giyim, e ticaret, market alışverişi(özellikle market cashback olması benim için çok iyi olur),ulaşım ,yemek zincirleri,dijital platform üyelikleri, youtube premium üyeliği,oyun satın alımları,fatura ödeme gibi konularda cashback veren yani harcadıkça kazandıran en iyi cazip Sanal Kartlar veya Kredi Kartları olarak Ne Önerirsiniz????????
nays 4 aydır falan kullanıyorum harbi mükemmel bir şey işbankası atm lerinde hiç sorun yaşamadım papara kullanırken düzgün akbank atm si bulursam şükür ediyodum+ naysın tek eksisi fiziksel kartının olmaması yakında çıkarırlar bence

Nays kesinlikle en iyisi

şahsen naysda bende sorun yaşamadım hiç ama yaşayanlar var

sipay da öneririm fiziki kart veriyormu bilgim yok ama , cash backleri anında geri yatıyor

nays bide 18 yaş altıysan her ay işbankası %50 inidirim veriyor (max 100tl)

Geri