WD Blue ve Kingston arasında kaldım.

kadirhbp

80+
Reaksiyon skoru
18
Dostlar hazır sistem (APU) alacağım

ve bu iki ssd arasındaki fiyat farkı kafamı karıştırdı. Hazır sistemde toplarken aralarında sadece 235TL oynuyor, hangisini seçmeliyim.

Alacağım sistemde bu :

Hocam APU sisteme 22K verilir mi 20Kya 4060 veriyor vatan bazen.

O fiyata neden APU sistem alıyorsunuz? Öğleden sonra yoğun saatlerde bütçenizi belirtip konu açın, piyasaya hakim arkadaşlar yardımcı olsun.

O fiyata neden APU sistem alıyorsunuz? Öğleden sonra yoğun saatlerde bütçenizi belirtip konu açın, piyasaya hakim arkadaşlar yardımcı olsun.
DDR5 sistem kurmak istiyorum, ekran kartını daha sonradan eklemeyi düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam APU sisteme 22K verilir mi 20Kya 4060 veriyor vatan bazen.
DDR5 sistem kurmak istiyorum, ekran kartını daha sonradan eklemeyi düşünüyorum

DDR5 sistem kurmak istiyorum, ekran kartını daha sonradan eklemeyi düşünüyorum.

DDR5 sistem kurmak istiyorum, ekran kartını daha sonradan eklemeyi düşünüyorum
25'e falan DDR5 sistemler oluyor dönem dönem. Bunu almak hata olur çünkü içinde ki işlemci o kadar fiyat performans değil.

25'e falan DDR5 sistemler oluyor dönem dönem. Bunu almak hata olur çünkü içinde ki işlemci o kadar fiyat performans değil.
Tamam dostum o zaman şu sistemi önerir misin ?

işlemciyi 7500F seçtim, diğer özelleştirmelerle birlikte 29K'ya çıkıyor fiyatı (işlemci soğutucu dahil değil)

işlemciyi 7500F seçtim, diğer özelleştirmelerle birlikte 29K'ya çıkıyor fiyatı (işlemci soğutucu dahil değil)
Çok pahalı 4060Ti bile değil ekran kartı.

Tam bütçeni söylersen yardımcı olayım.

Ekler

• 1723937540199.png
    1723937540199.png
    98.7 KB · Hit: 41
https://www.gamegaraj.com/urun/gold-e-sports/

o zaman bunu öneririm. SSD yetersiz kalacaktır illa ama başka bir dönem DRAM'li bir SSD'yle değiştirirsin.
Palit'i ilk defa duydum sanırım, onun yerine şu sistem daha mantıklı geldi. Bütçeyi biraz aşıyor ama sorun değil toparlanabilir.

işlemci soğutucu : https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

1723938119165.png

Anakart olarak kötü bir PC + olarak kasaya fazladan 800TL veriyorsunuz ve BitFenix ventodan daha iyi bir marka değil. Vento FSP'nin alt kuruluşu.
Benim attığım sistemde soğutucu dahil o fiyat çıkıyor. Palit konusunda son dönemin starı olmasada sizi üzmeyecektir.

Ekler

• 1723938983698.png
    1723938983698.png
    23.3 KB · Hit: 36
Anakart olarak kötü bir PC + olarak kasaya fazladan 800TL veriyorsunuz ve BitFenix ventodan daha iyi bir marka değil. Vento FSP'nin alt kuruluşu.
Benim attığım sistemde soğutucu dahil o fiyat çıkıyor. Palit konusunda son dönemin starı olmasada sizi üzmeyecektir.
Ekran kartı hakkında ısı, ses ve performans karşılaştırmalarına baktığımda Palit'in gerçekten üzmeyeceğini anladım. Vakit ayırdığın için sağol dostum sanırım senin attığın sistemi düşüneceğim, indirime girme ihtimali var mıdır acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,455
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri