🔥İndirim 🔥Creative Sound Blaster G3 24Bit Ses Kartı 1143 TL 🔥

1.5 yıl once fiyati 900TL idi. Son 6 aydırda bu fiyattan satılıyor. Guzel ses kartı, fiyatını hak ediyor. Fiyatta şaşırılacak bir şey yok.
Ayrıca bazı arkadaşların bilmediğini fark ettim. ürünün fiyati 23.28 Euro, gümrük ucreti bunun üzerine hesaplanmış ve amazon öncesinde gümrük parasini aliyor. Geçmeme gibi bir durumu yok.

1.5 yıl once fiyati 900TL idi. Son 6 aydırda bu fiyattan satılıyor. Guzel ses kartı, fiyatını hak ediyor. Fiyatta şaşırılacak bir şey yok.
Ayrıca bazı arkadaşların bilmediğini fark ettim. ürünün fiyati 23.28 Euro, gümrük ucreti bunun üzerine hesaplanmış ve amazon öncesinde gümrük parasini aliyor. Geçmeme gibi bir durumu yok.
Hocam bu ürün stoga tekrar girdi. 1 ay önce falan swarcow videosunda görmüştüm. Ama amazonda bulamadım o gün. Bugün karşıma çıktı.

Kesinlikle geçer, 1143 tl vergi dahil fiyatı. 8,9 tl 23 euro civarı ediyor.

Kesinlikle geçer, 1143 tl vergi dahil fiyatı. 8,9 tl 23 euro civarı ediyor.
Hocam kargo fiyatı dahil edilip ürünü gümrükte kalan arkadaşları olduğunu söylemişti Abdullah Abi. Bu yüzden şüpheliydim ama Amazon destek geçeceğini söyledi zaten sorun yok.

Hocam kargo fiyatı dahil edilip ürünü gümrükte kalan arkadaşları olduğunu söylemişti Abdullah Abi. Bu yüzden şüpheliydim ama Amazon destek geçeceğini söyledi zaten sorun yok.
Ülkemizde işler karmakarışık olduğu için şüpheli olmanız normal. Moondrop Dawn Pro ile bunun arasında kaldım ses gurmesi olmadığım için bunu alıp geçeceğim sanırım.

Ülkemizde işler karmakarışık olduğu için şüpheli olmanız normal. Moondrop Dawn Pro ile bunun arasında kaldım ses gurmesi olmadığım için bunu alıp geçeceğim sanırım.
Dawn dan iyidir herhalde

Oyunlar için yeterli olur dimi pubg ve r6da falan kullanacağım.
Kulaklığın dahili ses kartı yok ise hele ses seviyesi de düşükse performansın uçacaktır.

Bende tempotec sonata hd pro var. Oyle ahim sahim bir fark yaratmiyor. Sanki cok abartiyorsun gibi geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,383
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri