Ryzen 5 7600 İçin Soğutucu önerisi

Reaksiyon skoru
7
Beyler sa sistemim geldi
Ben pazartesi gelir diye tahmin edıyodum o yüzden soğutucu ve monitörü daha alamadım seriden monitor ve soğutucu tavsiyesi verirsenız sevınirim şuanlık önemli olan soğutucu monitoru idarelık bi abımden alıcam sonra kendime monitor alacağım o yüzden soğutucuyu hemen almak ıcın direkt vatandan almayı planlıyorum yardım ederseniz sevinirim

Beyler sa sistemim geldi
Ben pazartesi gelir diye tahmin edıyodum o yüzden soğutucu ve monitörü daha alamadım seriden monitor ve soğutucu tavsiyesi verirsenız sevınirim şuanlık önemli olan soğutucu monitoru idarelık bi abımden alıcam sonra kendime monitor alacağım o yüzden soğutucuyu hemen almak ıcın direkt vatandan almayı planlıyorum yardım ederseniz sevinirim
Böyle bir fanı alabilirsin. Vatan illa şart değilse çok daha uyguna iyi bir ürün.

Thermalright Phantop Spirit al vatandan almasan da olur fiyatı uygun performansı yüksek

Böyle bir fanı alabilirsin. Vatan illa şart değilse çok daha uyguna iyi bir ürün.
Kral evımın yakınında sadece vatan var sistem bu gün geldi ben pazartesi gelır dıye tahmın ediyordum seriden kurulumunu yapmak istiyorum

Kral evımın yakınında sadece vatan var sistem bu gün geldi ben pazartesi gelır dıye tahmın ediyordum seriden kurulumunu yapmak istiyorum
Nerede oturuyorsun istanbuldaysan gaming gen mağazasına gidip bu dediğim fanı alabilirsin.

şuan hiç mi sogutucu yok yoksa stok mu var
stok varsa calıstırabilirsin merak etme bişeyolmaz

şuan hiç mi sogutucu yok yoksa stok mu var
stok varsa calıstırabilirsin merak etme bişeyolmaz
Stok soğutucu vardır herhalde kral bilmıyorum ki var mıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al bunu gec dostum, gelene kadar stok sogutucu ile idare edersin daha fp sogutucu yok. Kaziklanma vatandan.
Bilmediğimden soruyorum reis stok soğutucu var dimi kasada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri