çağlar bass
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
https://www.itopya.com/nzxt-h9-flow-tempered-glass-usb-32-beyaz-atx-mid-tower-kasa_u22702 bana verilen 4 fandan 3 u argb dimi
senin attığın daha pahalı kargo ileHayır 4 fan var hiçbiri RGB değil
Ayrıca siparişini iptal etmeni öneririm kazıklanmışsın.
![]()
NZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 6.398,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lan ben alırken RGB dediler ben 6 TL yi kasayaminverdim şimdi :/Hayır 4 fan var hiçbiri RGB değil
Ayrıca siparişini iptal etmeni öneririm kazıklanmışsın.
![]()
NZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 6.398,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Direk 0 kk 0 RGBrgb değil led muhtemelen bence bir kasa için çok para ama.
rgb var demiyorum ama beyaz ışık yanıyo sanırım bence boş kasaDirek 0 kk 0 RGB
Anlamadım benim fanlarim düz mü rgb miSadece beyaz isik RGB den daha iyidir RGB göz yoruyor
Düz beyaz ısık veriyor diye biliyorum ama hoş bence RGB den gözü yoruyor adaminAnlamadım benim fanlarim düz mü rgb mi
Peki ben bunu. Nasıl test edebilirim kasa elimde ama baglamadimDüz beyaz ısık veriyor diye biliyorum ama hoş bence RGB den gözü yoruyor adamin
Işık yok eminimPeki ben bunu. Nasıl test edebilirim kasa elimde ama baglamadim
PSU varsa takın fanları felan psuya calistirin tam olarak bilmiyomPeki ben bunu. Nasıl test edebilirim kasa elimde ama baglamadim