🔥İndirim Arko Men Cool Tıraş Köpüğü 4 x 200 ML 179TL

GirayHan

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,911
Migros'tan 100 küsüre almıştım biraz fazla soyulmuşum, askeriye için stoklasam mı acaba?

askeriyede traş köpüğü vermezler.

paranla kantinden alırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru bilgi.
İstikhak veriyorlardı kral. Nasıl vermiyorlar ? Arkadaş öğrenci olacakmış tamam orasını bilmiyorum ama.

İstikhak veriyorlardı kral. Nasıl vermiyorlar ? Arkadaş öğrenci olacakmış tamam orasını bilmiyorum ama.
verılmıyor. benım zamanımda da verılmıyordu hala verılmıyor 5 gun once akrabayı ugurladık.

verılmıyor. benım zamanımda da verılmıyordu hala verılmıyor 5 gun once akrabayı ugurladık.
Aga naasıl verilmiyor :D ben 2022'de yaptım askerliği bittikçe alıyordum. Eve bile getirdim hatta. Dur fotoğrafını atayım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga naasıl verilmiyor :D ben 2022'de yaptım askerliği bittikçe alıyordum. Eve bile getirdim hatta. Dur fotoğrafını atayım :D

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.1 MB · Hit: 82
tuşlu telefondan mesaj attı abi iyi ki almışım yanıma traş köpüğü vermediler dedi bizim akraba. sana mı denk geldi yoksa kışladan kışlaya mı değişiyor anlayamadım :D

tuşlu telefondan mesaj attı abi iyi ki almışım yanıma traş köpüğü vermediler dedi bizim akraba. sana mı denk geldi yoksa kışladan kışlaya mı değişiyor anlayamadım :D
Ayda bir istikhak veriyorlardı , jilet , sabun , şampuan , tıraş köpüğü :D

Ayda bir istikhak veriyorlardı , jilet , sabun , şampuan , tıraş köpüğü :D
Dediğin mantıklı garibanı var fakiri var.

ben yıllar önce yaptım askerliği bizim zamanımızda garibanlara biz alıyorduk kantinden. demek ki değişmiş. orduda güncelleme görmek güzel gözlerim yaşardı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,524
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri