3-4 Bin TL Civarında Monitör Önerisi.

Reaksiyon skoru
30
Bütçe
5000
Monitörümün iç ekranı kırılması sebebi ile Yeni bir monitör arayışına girdim. 3-4 bin lira bandında, maksimum 5 bin tl olacak şekilde güzel bir monitör arıyorum. Tecrübesi bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim.

Monitörümün iç ekranı kırılması sebebi ile Yeni bir monitör arayışına girdim. 3-4 bin lira bandında, maksimum 5 bin tl olacak şekilde güzel bir monitör arıyorum. Tecrübesi bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim.

Attığınız monitör çok hoşuma gitti bu arada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok kötü hocam uzak durun.
Ne konuda kötü hocam bilgi verir misiniz? Monitörler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum.

Attığınız monitör çok hoşuma gitti bu arada.

Ne konuda kötü hocam bilgi verir misiniz? Monitörler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum.
Curved monitörler genelde VA olur VA önerilmez ghosting yapar bu monitörün paneli çok kötü+VA olduğu için ghosting yuvası diyebilirim hocam.

Curved monitörler genelde VA olur VA önerilmez ghosting yapar bu monitörün paneli çok kötü+VA olduğu için ghosting yuvası diyebilirim hocam.
Gamebooster,Gamepower,Rampage gibi markalardan da uzak durun.

Anladım hocam. Attığınız monitörü araştırmaya çalışıyorum fakat youtube' de benzerlerini buldum ama tam o modelini bulamadım. Sizin o monitör hakkında tecrübeniz varmı? Varsa kısaca anlatır mısınız?

Gamebooster,Gamepower,Rampage gibi markalardan da uzak durun.
Bu arada iç ekranı kırılan monitörüm buydu.

İtopyada fiyatı uygunmuş o monitörün. Aslında kavisli bir monitör arıyordum fakat kavisli monitörlerin fiyatı çok uçmuş.
Kavisli aramayın hocam eğer fps oyunlar falan da oynuyorsanız. İtopyadan alacaksanız da mağazalardan almanız lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri