Bizim ülkede neden etkinlikler olmuyor(christmas hallowen gibi)

Joe Goldberg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100
müslümanlıktan dolayı olduğunu biliyoeum ama bukadar sıkı bi dine karşın olmuyacağını biliyorum ama keşke olsa halkında rahatlayıp etkinlişkler yapılması gerektiğini düşünüyorum bence halkın bu anlayışı değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum ama kime anlatıyoruz keşke bizimde hallowen christmas gibi etkinliklerimiz olsa hem halk için hemde esnaflar için bile iyi olabilir ksotüm mostüm satarlar dini inançların bu gibi etkinliklere karışmasını yanlış buluyorum sohbet edelim gelin

müslümanlıktan dolayı olduğunu biliyoeum ama bukadar sıkı bi dine karşın olmuyacağını biliyorum ama keşke olsa halkında rahatlayıp etkinlişkler yapılması gerektiğini düşünüyorum bence halkın bu anlayışı değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum ama kime anlatıyoruz keşke bizimde hallowen christmas gibi etkinliklerimiz olsa hem halk için hemde esnaflar için bile iyi olabilir ksotüm mostüm satarlar dini inançların bu gibi etkinliklere karışmasını yanlış buluyorum sohbet edelim gelin
yapan yapıyor, dinle alakası yok

yapan yapıyor, dinle alakası yok
kral yapan yapıyor diyosun nerde gördün bazı küçük kızlar yapıyo (evlerinde) kültürle alakalı olabilir belkide çokmu dini bi halk olduk

İstanbul'da bir sürü yerde gördüm ve evet kültürle alakalı
arap olduğumuzu kabullenniyosun yani arap nealaka dersen artık çoığu şeyimiz araplara benzemeye başladı bu üst saflardaki kişilerden belkide aileler Christmas a günah o gavur işi diyor ne alaka meslea

Bence Turkiye'de calip cirpmadan normal bir maasla calisan kimsenin boyle bir derdi olmamali, escinsellik icinde aynisini diyorum. Yurtdisinda insanlarin bu tur etkinliklerle ilgilenmesi yuksek refah ile alakali.

arap olduğumuzu kabullenniyosun yani arap nealaka dersen artık çoığu şeyimiz araplara benzemeye başladı bu üst saflardaki kişilerden belkide aileler Christmas a günah o gavur işi diyor ne alaka meslea
Bir şeyi kabullendiğim yok ileri düzeyde boş yapmışsın

Ayrıca insanların bir şeye günah demesiyle hiçbir şey günah olmuyor

dinle alakalı bir durum değil geleneklerimize sahip çıkamadığımız için olabilir Nardugan bayramı var ama kaç kişi biliyor kim bilir

Bence Turkiye'de calip cirpmadan normal bir maasla calisan kimsenin boyle bir derdi olmamali, escinsellik icinde aynisini diyorum. Yurtdisinda insanlarin bu tur etkinliklerle ilgilenmesi yuksek refah ile alakali.
çok doğru söylemişsin bu ülkede refah yok ekonomik kültirel olmadığı için hayatımız aynı yağı bi arada tutmaya çalışan robot gibi işe git gel veya okula git gel sınavların varsa çalış sabah okula git gel gibi veya çlaışmakta aynı bu gibib etkinliklere zaman ayrıamıyor millet

ya bosverin hallowen falan gavur icati gelin nargile icek

dinle alakalı bir durum değil geleneklerimize sahip çıkamadığımız için olabilir Nardugan bayramı var ama kaç kişi biliyor kim bilir
kral mesela lastik yakılan bayram var nevrüz muydu bilmiyorum insanlar sokakta lastik yakıyo demekki bi bayuram veya etkinlik yapabiliyotrlar bben kültirel oldğunu düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şeyi kabullendiğim yok ileri düzeyde boş yapmışsın

Ayrıca insanların bir şeye günah demesiyle hiçbir şey günah olmuyor
arap demek istediğim oranın kültürüne adapte olmak anlamında tek sen değil bütün türkiye beldkie
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya bosverin hallowen falan gavur icati gelin nargile icek
sdouıfhsduıfasıld harbı la

Hallowen yapan var kadıköy de yapan oluyor du daha çok eğlence mekanlarda oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri