❌İndirim Bitti! 300 TL (iptal gelebilir) Havit PJ215 Pro Smart Projeksiyon Cihazı Android TV 9.0

müşteri hizmetlerini falan niye arıyorsunuz anlamıyorum aradıktan sonra gelecekse de gelmez çakarlar olayı. Aynı şey lenovonun monitöründe de oldu
Küçük beyinli oldukları için :D zaten göndermicek olsa iptal eder sen arasan ne aramasan ne

Bence ürünler gönderilecek. 5000 lira edecek bir ürün değil zaten. Çözünürlük 720p. Telefonlar bile 2k artık. Gelirse duvarda pixelleri sayarız. 😎

Havit eski teknoloji çöplerini elden çıkarmış.

Bence ürünler gönderilecek. 5000 lira edecek bir ürün değil zaten. Çözünürlük 720p. Telefonlar bile 2k artık. Gelirse duvarda pixelleri sayarız. 😎

Arayanlara iptal demişler zannetmiyorum. Tr de çöpü bile para satılan devirdeyiz. 3 kuruşun hesabı yapılıyor şu devirde :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arayanlara iptal demişler zannetmiyorum. Tr de çöp bile para ile satılır .. 3 kuruşun hesabı yapılıyor şu devirde :D

elinde kaldı diye minumum fiyatı 4k olan ürünü 300den verdi demi 😃 bu kafadan istiyorum😎🤠😎🤠😎🤠😎😎😎😎😱

Bana da şimdi sms geldi iptal diye

Bugün aradım cuma kargoya vericez dediler. İptal gelirse ayıp olur🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri