İşe Gidip gelmek için motor önerisi

Öyle fakat dediğim gibi sadece işe git gel değil akşamları dışarı çıkarkende süreceğim. 18 yaşındayım normal olarak biraz gösteriş olsun istiyorum. MT-25 hem ses hem hız hem tork olarak beni tatmin edebileceğini düşünüyorum. 1.5 yıl sonra A ehliyeti alınca XADV alacağıma eminim ama :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daytona ile konuştum yok dedi acaba nasıl oluyor
birde bütçe olarakda 200 bin kadar aşıyor. biraz daha tecrübe kazanalım. 25 ile başlayalım CL250 top speed 145'di.

vardır da o motora hakaret olur
valla hocam 2yıl geçip ehliyeti geliştirdiği zaman kiti tekrar değiştirir

Öyle fakat dediğim gibi sadece işe git gel değil akşamları dışarı çıkarkende süreceğim. 18 yaşındayım normal olarak biraz gösteriş olsun istiyorum. MT-25 hem ses hem hız hem tork olarak beni tatmin edebileceğini düşünüyorum. 1.5 yıl sonra A ehliyeti alınca XADV alacağıma eminim ama :)

hocam tam bilgim yok kiti var ama arkadaşımla beraber taktırmıştık ondada a2 vardı

valla hocam 2yıl geçip ehliyeti geliştirdiği zaman kiti tekrar değiştirir

hocam tam bilgim yok kiti var ama arkadaşımla beraber taktırmıştık ondada a2 vardı

Yamaha İstanbul ile görüştüm belirli bir ücret karşılığı işlemi yapıyorlarmış. Ben biraz daha para biriktirip öyle yapayım o zaman.

Yamaha İstanbul ile görüştüm belirli bir ücret karşılığı işlemi yapıyorlarmış. Ben biraz daha para biriktirip öyle yapayım o zaman.
0mı alıcaksınız hocam eski kasada bütçenize uygun 07ler var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,035
Üyeler
184,373
Son üye
Furkan zıvalı
Geri