furkanerenw
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Msi B650 wifi gaming plus anakart işlemci pinleri montaj yaparken yamuldu sinirden elim ayağım titriyor yemin ederim şimdi ne yapacam akıl verirseniz sevinirim
Ya knk bi durgecmiş olsun çöpe at
Kanka sen kurcalama mikroskop olan bilgisayar çıkar duzeltebilir belki kurcalayip dahada bozmaYa knk bi dur
Msi değişim yaparmı ki2 taneyse eli hassas olan yada bilgili birine düzelttirmeye bak
hayır kullanıcı hatası buMsi değişim yaparmı ki
x79 larda benzerini çok yaşiyoruz lga 2011 geniş soket oldugu için vs cok bukulmediyse igneile hafif hafi duzeltiyoruz riske girmek istemezseniz gonderin garantiye onlarda buyuk ihtimal geri gonderir o haldeYa knk bi dur
Ücretli değişim ne kadar tutarkihayır kullanıcı hatası bu
Tekrar taktım görüntü geliyorx79 larda benzerini çok yaşiyoruz lga 2011 geniş soket oldugu için vs cok bukulmediyse igneile hafif hafi duzeltiyoruz riske girmek istemezseniz gonderin garantiye onlarda buyuk ihtimal geri gonderir o halde
Hocam sıvı soğutma montajı yapıyordum macun sürmek için çıkardım görüntü bunasıl yamuldu bastırdınız mı hocam
Garanti dışı kalırinternette soket satılıyor , kaliteli-profosyonel bir bilgisayarcı değişimini yapabilir en kötü ihtimal
profesyonel birinin elinde düzeltilme ihtimali var bununMsi değişim yaparmı ki