Hocam F75'i Sahibinden İstanbul'dan satan birinden alın derim kargo ücretiyle hemen hemen onlarla aynı fiyata gelir.istanbuldayım hocam ya kargoyla halledemezmiyiz
Hocam F75'i Sahibinden İstanbul'dan satan birinden alın derim kargo ücretiyle hemen hemen onlarla aynı fiyata gelir.istanbuldayım hocam ya kargoyla halledemezmiyiz
Yok sınır orası zaten670 den dusuge alma yolu yokmu
Nasıl aldım kuponubunun yanına ne alsak acaba 200tlde kupon var 2 tane alıyorum 1050tl sınırını geçiyor
kullanamadığım kupon vardı tekrar kullanabilir miyim dedim verdilerNasıl aldım kuponu
Daha detaylı anlatabilir misin %20 olan mı? bana 70 liralık olanı verip duruyor sistem.kullanamadığım kupon vardı tekrar kullanabilir miyim dedim verdiler
Beyazı genel atıldı siyahı sizi etiketleyip atmıştı arkadaşo beyaz aulaydı hocam yanlış hatırlamıyorsam
süresi dolmuş kuponlardan geri veriyor hocam bende 200tl olan vardı onu verdiDaha detaylı anlatabilir misin %20 olan mı? bana 70 liralık olanı verip duruyor sistem.
2 tane alamazsın hocam 1070 tl yi geçiyor tam ona göre ayarlı sistemNasıl aldım kuponu
Yoksiyah hiç geldi mi stoklara
ilk satıldığı dışında gelmedi ve siyah baya kötüymüşsiyah hiç geldi mi stoklara