Yakışan
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...d0f32&utm_term=1020493c9dc0ffbd82fa5953ed0f32 Maximum kart için 1000 tl puanı var 17999 tl oluyor.
Bunlar hızlı VA'lar hocam. Bunu alan adam rekabetçi oynamaz zaten ama üst düzeyde rekabetçi oynamayan biri için yeterli hıza sahip.O kadar para ver va monitör almak ben almam şahsen
forum.donanimarsivi.com
Dün bir tane vardı 6500TL'ye QHD 34 ama hem 34 tam UW sayılmaz hem de özellik olarak çok kötüydü. Ghosting berabat derecede, doğru düzgün geniş gamut bile yok vs.Monitör o kadar özellikli değil, smart özellikleri yok. G4'deki gibi ve Hoparlör'de koymamışlar.
Bunlar dert değilse alınır, ultrawide çok uygun fiyatlara bulunmuyor zaten.
Hocam simetri aşırı rahatsız etti nası dayanıyosunuzİhtiyacı olan alsın geçsin fiyat bu ürün için gayet iyi
15 gündür kullanıyorum.
Kaliteli ürün.
Şu bu diye saymayacagim .
Alıntıyı görüntüle
Takmassan sıkıntı olmuyorHocam simetri aşırı rahatsız etti nası dayanıyosunuz
OLED'in de Mini-LED'in de avantajı-dezavantajı var. Mini-LED'inki resimde gözüktüğü üzere parlaklik avantajı. Ama mesela bu sahne siyah ama küçük parlak alanlar içerseydi (Yıldızlı gökyüzü gibi ve ona benzer her şey) Mini-LED patlardı.G9 para verilecek ürün değil yerine G8 32" MiniLED alın
MiniLED (HDR1400) OLED in içinden geçmiş
Alıntıyı görüntüle
İptal gelmesi mümkün değil zaten ürün kasım kampanyasındaydı. Bu fiyattan fazla da etmez.Selamlar,
Bu ürünü ben de sipariş verdim. Eski G9 modelinin yenilenmiş (Refresh) diye geçen modeli. Hatta üzerinde çok inceleme bile yok. Yurtdışında 954EN şeklinde kodlamalarını gördüm. Mediamarkt ile görüşme sağladım fiyattan emin olamayınca (kendi sitesinde 40k civarına satılıyor çünkü). Kendilerine teşhir olup olmadığını sordum az önce ve teşhir değil ancak fiyattan dolayı iptal edilebileceğini söylediler. Bu fiyattan sipariş verenler bilgilendirebilirlerse sevinirim.
Güncel fiyatı 40800:
Alıntıyı görüntüle