🔥İndirim Google bütün kullanıcılarına 2 Aylık YT Premium veriyor

puan kazanmak için para harcamak gerekiyor playde, kazan bölümünde de bir şey yok biraz yanıltıcı bi konu olmuş kendinize özel kazandığınız avantajları herkes kazanmamış olabilir bunları düşünerek konu açın lütfen 900 puanın var sana özel olabilir yt premium ya da yüksek puanlılara

puan kazanmak için para harcamak gerekiyor playde, kazan bölümünde de bir şey yok biraz yanıltıcı bi konu olmuş kendinize özel kazandığınız avantajları herkes kazanmamış olabilir bunları düşünerek konu açın lütfen 900 puanın var sana özel olabilir yt premium ya da yüksek puanlılara
kusura bakmayın herkese geldiğini zannettim o yüzden konuyu açtım

Şimdi kullanmak istediğimde 31 ocağa kadar diyor en iyisi yılbaşında kullanmak.

İster Premiuma üye olun ya da olmayın veriyor 31 Mart'a kadar geçerli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google Points Avantajlar kısmında bulunuyor.
Kardeşim bilgin yoksa niye yanlış bilgi paylaşıyorsun? Premiuma önceden üye olanlar kullanamıyor bunu.

Google play yok hocam bende :(

Arkadaşlar birden fazla google hesabı varsa bakın mutlaka birine gelmiştir ve şöyle bi seçenek var sadece yeni kullanıcılara özel 1 aylık verdiği deneme hakkını 2 ay yapıyor sadece yanlış anlamadıysam

kusura bakmayın herkese geldiğini zannettim o yüzden konuyu açtım
kusura bakmalık bir durum yok zaten konular yüzde yüz doğru olacak diye bir şey yok , konu açılır doğrusu yanlışı tartışılır. eleştirenler konu açmayıp genelde konu açanlara eleştirme derdinde . teşekkürler konu için ben de aldım .

Geri