Ramle ilgili olduğu için yapmıştım sen de iyi laf sokuyon haaBir de forumlarda hangi konuyu nereye açacağini bilmeyip iç donanımlar kısmına "şunlardan gıcık oluyor musunuz " diyenler var onlara GICIK OLUYOR MUSUNUZ?
anlıyorumBen düzeltmekten yoruldum abi diyorumki ram her şey değil 2 gün sonra kanka 8 gb ramle lol oynayabilir miyim diyor ben ne diyim şimdi
Adamın pentium işlemcisi hd grafik ekran kartı var bana 16gb ramim var diye hava atıyo ahsdfkshdkhafHani şu bilgisayardan anlamayan tipler vardır ya ram olsun işlemciye gerek yok diyen abi 8gb ram her oyunu açar diyip işlemciyi ekran kartını önemsrmeyen tipler ÇOK GICIK OLUYORUM ONLARA SİZ OLUYOR MUSUNUZ?
Adama diyorum ekran kartın düşük adam diyor 2gbHani şu bilgisayardan anlamayan tipler vardır ya ram olsun işlemciye gerek yok diyen abi 8gb ram her oyunu açar diyip işlemciyi ekran kartını önemsrmeyen tipler ÇOK GICIK OLUYORUM ONLARA SİZ OLUYOR MUSUNUZ?
estağfurullah kirdiysam özür dilerim ama genel olarak sitemim konuların yanlış yere açılması. seninki yine ilgili de PSU konusuna hangi kulaklığı alayım yazan var mesela aklıma geldikçe uykum kaçıyorRamle ilgili olduğu için yapmıştım sen de iyi laf sokuyon haa![]()
Ramke ilgili diye rame açmıştımestağfurullah kirdiysam özür dilerim ama genel olarak sitemim konuların yanlış yere açılması. seninki yine ilgili de PSU konusuna hangi kulaklığı alayım yazan var mesela aklıma geldikçe uykum kaçıyor
HaysvzbusvsgavacagvszOrtaokul zamanlarımda 1080ti ekran kartı daha yeni yeni çıkmıştı o zamanın en güçlü ekran kartıydı. Sınıftaki bi arkadaşım sürekli ben 3080ti ekran kartı aldım şöyle böyle işlemcim var diyip hava atmaya çalıştırdı. Ahh cahiller ahh.
Birde herkese muhalefet olan tipler var sizde onlardan gıcık oluyormusunuzBir de forumlarda hangi konuyu nereye açacağini bilmeyip iç donanımlar kısmına "şunlardan gıcık oluyor musunuz " diyenler var onlara GICIK OLUYOR MUSUNUZ?