🔥İndirim Logitech Brio 1080p Web Kamerası 1.543 tl 🔥

ardakorkmaz06

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
109
Son 6 ayın en düşük fiyatı. Bu bütçede alınabilecek en iyi webcam.

1000006511.jpg

Alınır mı

Nuroum v11 aldim. Memnunum bundan da daha iyi performans veriyor. Stokta suan yok 5 gun once vardi. 2 k 30 fps 1080 p 60 fps veriyor. İndirimsiz hali ile yurtdisindan. Vergiler dahil 1277 tl ye aldim. Bunu alacaginiza v11 nuroum bakin stoga gelince cekin. 9. gunde ulasti siparisi verdigimle beraber.

Bu webcamlerin fiyatları çok pahalı ve en iyisinde bile dandik kamera var

telefonu webcam/kameraya çeviren aparat ve yazılımlara bakmak lazım

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: UCAK
Nuroum v11 aldim. Memnunum bundan da daha iyi performans veriyor. Stokta suan yok 5 gun once vardi. 2 k 30 fps 1080 p 60 fps veriyor. İndirimsiz hali ile yurtdisindan. Vergiler dahil 1277 tl ye aldim. Bunu alacaginiza v11 nuroum bakin stoga gelince cekin. 9. gunde ulasti siparisi verdigimle beraber.
V15AF modelini kullanıyorum 1,5 yıldır 2 katı fiyatlı diğer marka kameralarından daha iyi.

İndirim yok fiyat normal. Yıl olacak 2025 halen daha ultra dandik kameraları millete bu fiyata iteliyorlar. Saçma sapan, hiçbir teknolojisi bile olmayan cihazlar.

1734789867305.png

İhtiyaca bağlı. Yayın yapacaksan alınmaz. (Ki yayında yaparsın, yayınlarda kamera kalitesinin pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum)

Bilgisayarda webcam yok, günlük kullanımda lazım oluyor dersen alınır.
Şuan bilgisayarda kamera yok her şey için kullanabileceğim bir şey arıyorum bu denk geldi

V15AF modelini kullanıyorum 1,5 yıldır 2 katı fiyatlı diğer marka kameralarından daha iyi.
Evet ayni modelin dar acilisi ve auto focus modeli. İkiside tercih edilebilir. O 1 aydir falan stokta yok v11 surekli stokta oluyor. İksiinden birisi stoga gelince tercih edilebilir.

Bende bunun atası var tasarım aynı donanımı farklı. 2mp çekiyor ama iş görüyor en az 8-10 senesi var fakat hala çalışıyor :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,981
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts
Geri