Çözüldü✓ RX 550 Sistemde Minecraftta Drop Yeme

Lientum

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba arkadaşlar sistemim i5-3570 16Gb ram RX 550 4GB 1TB HDD. Forza Horizon 4 giriyorum CS 2 giriyorum hiçbir şey yok mis gibi oynatıyor. Minecraft giriyorum Chunklar yüklenirken takılmalar, 100FPS alırken birden 2-3 Fps'e düşüp geri çıkma vs. yaşıyorum. Ayrıca tek başıma olduğum dünyada 100FPS almamda bir sorun CS 2 Ölüm maçı giriyorum 20'ye yakın adamla oynuyoruz 180FPS alıyorum Minecraft'da neden 100FPS?

Merhaba arkadaşlar sistemim i5-3570 16Gb ram RX 550 4GB 1TB HDD. Forza Horizon 4 giriyorum CS 2 giriyorum hiçbir şey yok mis gibi oynatıyor. Minecraft giriyorum Chunklar yüklenirken takılmalar, 100FPS alırken birden 2-3 Fps'e düşüp geri çıkma vs. yaşıyorum. Ayrıca tek başıma olduğum dünyada 100FPS almamda bir sorun CS 2 Ölüm maçı giriyorum 20'ye yakın adamla oynuyoruz 180FPS alıyorum Minecraft'da neden 100FPS?
korsan oynuyorsan ondan kaynaklı olabilir mc ayarlarını falan kontrol et bazı şeyleri düşür

Optifine ile oyna .

Optifine çözebilir. ayarları kısıp açabilirsin. chunk fazlaysa oda drop yapabilir.

Optifine çözebilir. ayarları kısıp açabilirsin. chunk fazlaysa oda drop yapabilir.
Optifine oynuyorum zaten yerel herkesin bildiği minecraft sunucularında oynuyorum. TLauncher'da da normal sunuculardada geçmiyor. Bilgisayarda güncellemedik parça bırakmadım. 400-500Fps alıyorum minisaniyelik aşırı küçük droplar giriyor. Sebebini hala anlayamadım çok sinir bozuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunun çözümüne hala ulaşamadım. Windows Günlüklerinde şöyle bir hata var faydası olursa paylaşayım:
1737999836357.png

Son düzenleme:
Sorun birnevi çözüldü. PSU'yu değiştirdim (300W -> 460W). İşlemcinin termal macununu yeniledim. Ve sorun çözüldü. Şu anki dropların tek sebebi işlemcimin düşük olmasıymış MSI Afterburnerdan kontrol ettim %100 yük altında 30W'da çalışıyor gücü yetmiyor.

Geri