DA-Sistem 2 aldım ama VGA monitörüm var sorun olur mu?

WretcheR

80+
Reaksiyon skoru
126
Donanım Arşivi Sistem 2 Sipariş Verdim Ama Monitörüm Eski 5-10 Gün Sonra Yeni Monitör Alıcam Ama Benim Şuan ki Monitörde Sadece VGA Yeri Var Bilgisayar Gelince Monitöre Görüntü Verir Mi?? 1400 TL'ye 165 Hz 1 Ms Veya 144 Hz 1 Ms Monitör Önerinizi Bekliyorum

Ekler

• vga-dvi-ve-hdmi-in-birbirinden-ne-farki-var.jpg
    vga-dvi-ve-hdmi-in-birbirinden-ne-farki-var.jpg
    32.3 KB · Hit: 53
Donanım Arşivi Sistem 2 Sipariş Verdim Ama Monitörüm Eski 5-10 Gün Sonra Yeni Monitör Alıcam Ama Benim Şuan ki Monitörde Sadece VGA Yeri Var Bilgisayar Gelince Monitöre Görüntü Verir Mi?? 1400 TL'ye 165 Hz 1 Ms Veya 144 Hz 1 Ms Monitör Önerinizi Bekliyorum
Ekran kartında vga yok. Hdmi to vga dönüştürücü alman gerekli. Ama kaliteli bir şey al ki bozuk çıkmasın.

VGA dönüştürücüye ihtiyacın var, bende kullanmadığım dönüştürücü var işime yaramıyor istersen özelden adresini at göndereyim monitör alana kadar idare edersin.

SİZCE SİSTEM NE ZAMAN GELİR İSTABULDA OTURUYORUM 2 GÜN ÖNCE SÖYLEDİM SİSTEMİ HAZIR GELECEK?

VGA dönüştürücüye ihtiyacın var, bende kullanmadığım dönüştürücü var işime yaramıyor istersen özelden adresini at göndereyim monitör alana kadar idare edersin.
Düşüncen İçin Teşekkürler Ama Bilgisayar Gelene Kadar Alırım Herhalde Monitörü Uzun Sürüyormuş İtopya Süreci

o sistem çok kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,061
Üyeler
184,378
Son üye
aknaliaslan
Geri