🔥İndirim Beyoğlu 30G 2X Dubai Çikolatası 36 TL

İsimbulamajim

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,713
2. si 1 TL kampanyası ile bu fiyatta. Tanesi 18 TL'e geliyor bayağı iyi.

Paranın hesaba gelmesi ne alaka dostum cashback değil bu 2. 1 TL bunda. Zaten toplu konusu açıldı tek tek hepsi üzerinden farklı bir de yanlış konu açmayın.

Dolapta var. Güzel çikolata öneririm.

gerçekten güzel sıcak fırsatların paylaşılması güzel de bu tarz şeyler için biraz saçma buluyorum. tamam paylaşın da 30tl lik çikolata için de konu açılmamalı bence. sıcak fırsatlarda kalabalığa sebep olabiliyor bazen.

gerçekten güzel sıcak fırsatların paylaşılması güzel de bu tarz şeyler için biraz saçma buluyorum. tamam paylaşın da 30tl lik çikolata için de konu açılmamalı bence. sıcak fırsatlarda kalabalığa sebep olabiliyor bazen.
hocam kim markette çikolata 32TL ben burada şuan 2 çikolataya 36 verdim tanesi 18 stokluk alan biriysen bence gayet mantıklı bir paylaşım size şu konuda katılıyorum bu indirimin paylaşıldığı toplu bir konu vardı gerek yoktu bir konu daha açmaya SAYGILAR

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
hocam kim markette çikolata 32TL ben burada şuan 2 çikolataya 36 verdim tanesi 18 stokluk alan biriysen bence gayet mantıklı bir paylaşım size şu konuda katılıyorum bu indirimin paylaşıldığı toplu bir konu vardı gerek yoktu bir konu daha açmaya SAYGILAR
toplu alan için güzel tabi ancak dediğiniz gibi toplu bir konu varken gereksiz bir şey bence.

yurt dışından tonlarca iade edilen zehirli antep fıstıkları aklınıza gelsin ona göre alırsınız

Görsel hafızam beni korkutmaya başladı :kekw:

Dubai neresinde bunun , dakika 22:30 :kekw:

money var ya hani
Bu kampanya money değil dostum anlamıyor musun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurt dışından tonlarca iade edilen zehirli antep fıstıkları aklınıza gelsin ona göre alırsınız
Herkes bu yeni bir şeymiş gibi şaşırıyor ama değil. Türkiye zaten Aflatoksin deposu. Marketten aldığın meyvede de var kaçışın yok yani.

Son düzenleme:
Bu kampanya money değil dostum anlamıyor musun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes bu yeni bir şeymiş gibi şaşırıyor ama değil. Türkiye zaten Aflatoksin deposu. Marketten aldığın meyvede de var kaçışın yok yani.
Olsun yinede tüketmeyin 😁

İsterse bedava versinler yine yemem

Geri