- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
Sigorta girmeden tramere girmiyorsa öyle yaptırmak istiyoruz yine servistebilemiyorum hangi sigorta şirketini kullaniyorsanız poliçede yazar zaten karşıladıkları limitleri ama gene sorun siz sigortaciya sonradan üzülmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Günlük ücreti bilmiyordum çok teşekkürler . Her türlü araba servise gidecekgeçmiş olsun
aracın yeni
tramer her halükarda çıkacak sigorta ile yaptırılırsa ki sigortadan yaptır bence
onarım sonrası dava aç hem değer kaybı hem de günlük ücret davası açın
10 gün serviste kaldıysa 10 günlük araba kiralama parasını karşı taraftan alabiliyorsunuz .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki biz servise soksak arabayı sigortayı katmadan karşı taraf servis ücretini elden servise ödese yine tramer olur muilk önce onun kaskosu yoksa sigortasından bu hasarı yetkili serviste onarım yaptıraiblirsin. Ayrıca aracın servisteki işlemleri sürecinde arabasız kalmamak için araç teminati isteyebilirsin ve servis tutarı tramere işlenir fakat tramere işlenen bedel kadarını değer kaybı adı altında sigortasından alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasko her türlü değer kaybını karşı taraftan alıyor hocam. Değer kaybı yüksek olur şüphem yokKarşı taraf o masrrafa girip cebinden niye versinki kasko ve sigortası varsa.
Siz aracı servise çektirin yapılsın değer kaybı alırsınız ilk teklifi kabul etmeyin 2. teklifi edersiniz değer kaybında daha yüksek olur ilkine göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet onu sordum. Yine tutanak tuttuk ama serviste sigortayı katmadan karşı taraf servise ödese tramere işleyip işlemediğini merak ediyorumSigorta ve kasko her türlü tramere işler. ha kadın eline sayar parayı al anlaşalım benim de sicilime girmesin der sigortam yüksek çıkmasın der ki %1 yaşanma ihtimali o zaman hiç tutanak ekspertiz uğraşmazsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 20 bin TL para değil diyorsanız siz verin.far tampondan 5lira değer kaybı alamazsın. Far 20bin tl ise niye bu kadar dert ediyon bu piyasada para değil, servis kaydı olduktan sonra hersey basit
Degisse bile tramere işliyor neden değer kaybı alamıyorum aydınlatır mısınız