Neler Yeni

Yardım Araba kaza sonrası onarım

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alperen
bilemiyorum hangi sigorta şirketini kullaniyorsanız poliçede yazar zaten karşıladıkları limitleri ama gene sorun siz sigortaciya sonradan üzülmeyin
Sigorta girmeden tramere girmiyorsa öyle yaptırmak istiyoruz yine serviste
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçmiş olsun
aracın yeni
tramer her halükarda çıkacak sigorta ile yaptırılırsa ki sigortadan yaptır bence
onarım sonrası dava aç hem değer kaybı hem de günlük ücret davası açın
10 gün serviste kaldıysa 10 günlük araba kiralama parasını karşı taraftan alabiliyorsunuz .
Günlük ücreti bilmiyordum çok teşekkürler . Her türlü araba servise gidecek

ilk önce onun kaskosu yoksa sigortasından bu hasarı yetkili serviste onarım yaptıraiblirsin. Ayrıca aracın servisteki işlemleri sürecinde arabasız kalmamak için araç teminati isteyebilirsin ve servis tutarı tramere işlenir fakat tramere işlenen bedel kadarını değer kaybı adı altında sigortasından alabilirsin.
Peki biz servise soksak arabayı sigortayı katmadan karşı taraf servis ücretini elden servise ödese yine tramer olur mu

Karşı taraf o masrrafa girip cebinden niye versinki kasko ve sigortası varsa.
Siz aracı servise çektirin yapılsın değer kaybı alırsınız ilk teklifi kabul etmeyin 2. teklifi edersiniz değer kaybında daha yüksek olur ilkine göre.
Kasko her türlü değer kaybını karşı taraftan alıyor hocam. Değer kaybı yüksek olur şüphem yok

Sigorta ve kasko her türlü tramere işler. ha kadın eline sayar parayı al anlaşalım benim de sicilime girmesin der sigortam yüksek çıkmasın der ki %1 yaşanma ihtimali o zaman hiç tutanak ekspertiz uğraşmazsınız.
Evet onu sordum. Yine tutanak tuttuk ama serviste sigortayı katmadan karşı taraf servise ödese tramere işleyip işlemediğini merak ediyorum

far tampondan 5lira değer kaybı alamazsın. Far 20bin tl ise niye bu kadar dert ediyon bu piyasada para değil, servis kaydı olduktan sonra hersey basit
Hocam 20 bin TL para değil diyorsanız siz verin.

Degisse bile tramere işliyor neden değer kaybı alamıyorum aydınlatır mısınız

KadiRR_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kadir Karahasan
Ustaya da vermek istemiyorum garantisi bile bitmemiş bir araba için. Onun sigortasını kullandırma dan yapmak nasıl olur

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Mecbur servise verecem artık

Far ve tampon değişecek sırf far işçilik siz 20 bin tutuyor tramer de sırf ona 40 k işler tampon olmadan

Yani doğru diyorsunuz da bakalım şansımı deniyim olmazsa değer kaybını Alıp tramere razı klacam. Herhalde 100-150 falan verirler değer kaybına
Araç neydi kardeşim?

eneskaya6

80+ Silver
Plastik aksam olduğu icin değer kaybına girmez. En fazla karşı sigortaya mail atarsın 4/5Bin tl belki iyi niyetten sana verirler üstünü vermezler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mert
Tamer islemesin istiyorsan servise parayı siz vereceksiniz siz de size hasar veren kişiden ama bu çok düşük bir ihtimal kimse kabul etmez.
Arabanı özel serviste yaptırmayı düşünme bizzat başıma geldi, 7 bin tl ye yapılacak kapıya 25 bin tramer çıkardı adam, atanan eksper ile anlaşmışlar max alabileceğini almak için ekstra tramer çıktı arabaya ama bunu yetkili serviste sana su sekilde iletebilir onlarda yapıyordu tanidigimin basina geldi arababanin şurası da hasar görmüş şurayı da değişecez diye bir ton parça çıkarıp hasar kaydı tutarı artabilir maalesef geçmiş olsun .
Tramer sonrası değer kaybı başvurusunda bulunursunuz yapabileceğiniz başka bir şey yok .

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Karşı taraf cebinden Ödeme işini yapmaz sonuçta sigorta var. İşin içine sigorta girerse hasar kaydı görünür.

Kırılan parçalar far ve tampon ise (hatta hava yastığı da öyle olmalı) plastik aksam olduğu için değer kaybı alamıyorsunuz garanti sorunu olmaması için serviste yaptırın lakin Türkiye şartlarında serviste ne kadar garanti orası Mualla

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alperen
Araç neydi kardeşim?
21 egea

Plastik aksam olduğu icin değer kaybına girmez. En fazla karşı sigortaya mail atarsın 4/5Bin tl belki iyi niyetten sana verirler üstünü vermezler.
Anladım hocam teşekkürler

Tamer islemesin istiyorsan servise parayı siz vereceksiniz siz de size hasar veren kişiden ama bu çok düşük bir ihtimal kimse kabul etmez.
Arabanı özel serviste yaptırmayı düşünme bizzat başıma geldi, 7 bin tl ye yapılacak kapıya 25 bin tramer çıkardı adam, atanan eksper ile anlaşmışlar max alabileceğini almak için ekstra tramer çıktı arabaya ama bunu yetkili serviste sana su sekilde iletebilir onlarda yapıyordu tanidigimin basina geldi arababanin şurası da hasar görmüş şurayı da değişecez diye bir ton parça çıkarıp hasar kaydı tutarı artabilir maalesef geçmiş olsun .
Tramer sonrası değer kaybı başvurusunda bulunursunuz yapabileceğiniz başka bir şey yok .
Evet işte servise parayi karşı tarafın vermesini istiyoruz. Tramer girerse değer kaybı vs vs çok uğraştıracaklar. Satarken de zorlanacam. Arabayı her türlü ana servise götürmek istiyorum orada çalışan tanıdık olduğu için ekstra bir şey yazacaklarıni zannetmiyorum

Karşı taraf cebinden Ödeme işini yapmaz sonuçta sigorta var. İşin içine sigorta girerse hasar kaydı görünür.

Kırılan parçalar far ve tampon ise (hatta hava yastığı da öyle olmalı) plastik aksam olduğu için değer kaybı alamıyorsunuz garanti sorunu olmaması için serviste yaptırın lakin Türkiye şartlarında serviste ne kadar garanti orası Mualla
Anladım teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. Özel yere götürmektense servisi yeğelerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
fb düşmanı
tramere işlenince ne oluyor da tramere işletmiyorsun ki? diyeceksin hasar kaydı giriyor? zaten eksperde o aracın kazalı olduğu çıkıyor. kazalı olduğunu ve hasar miktarını nelerin değiştiğini bildiğim, orijinal sevisinde yapılmış aracı tercih ederim. öteki türlü hasar kaydı yok. kaza var. nerede yapıldı sanayi. bana güven vermez.

21 egea

Anladım hocam teşekkürler

Evet işte servise parayi karşı tarafın vermesini istiyoruz. Tramer girerse değer kaybı vs vs çok uğraştıracaklar. Satarken de zorlanacam. Arabayı her türlü ana servise götürmek istiyorum orada çalışan tanıdık olduğu için ekstra bir şey yazacaklarıni zannetmiyorum

Anladım teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. Özel yere götürmektense servisi yeğelerim
karşı taraf neden para versin ki sana? trafik sigortasını bunun için ödüyorsun zaten. araba dediğin de egeaymış. ben de lüks bir şey sandım. ver servis yapsın. egea nın değer kaybından ne olur? parçası kaç para sanki

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alperen
tramere işlenince ne oluyor da tramere işletmiyorsun ki? diyeceksin hasar kaydı giriyor? zaten eksperde o aracın kazalı olduğu çıkıyor. kazalı olduğunu ve hasar miktarını nelerin değiştiğini bildiğim, orijinal sevisinde yapılmış aracı tercih ederim. öteki türlü hasar kaydı yok. kaza var. nerede yapıldı sanayi. bana güven vermez.

karşı taraf neden para versin ki sana? trafik sigortasını bunun için ödüyorsun zaten. araba dediğin de egeaymış. ben de lüks bir şey sandım. ver servis yapsın. egea nın değer kaybından ne olur? parçası kaç para sanki
Hocam bir şey derdim de olmaz. Herkesin zorla aldığı arabayı küçümsemeyin. Sana lüks olmayabilir. Ayrıca farı nerden baksan 20-30 k. E tramer de şişiriyor .

Ayrıca cevap veren herkese teşekkür ederim. 20k para mı diyenlerden , birinin zorla aldığı arabayı kucumseyenlerden dolayı artık cevap vermeyeceğim. Sadece düzgün cevap veren herkese teşekkür ederim

Top Bottom