- Reaksiyon skoru
- 567
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Cmos pinini bulamıyorum. Kitapçıkta işaretlediği yerde başka şeyler varPC KAPALI
Cmos pinini bulamıyorum. Kitapçıkta işaretlediği yerde başka şeyler varPC KAPALI
sol en alt tarafa bir bakarmısınCmos pinini bulamıyorum. Kitapçıkta işaretlediği yerde başka şeyler var
Cmos pinini bulamıyorum. Kitapçıkta işaretlediği yerde başka şeyler var
sol en alt tarafa bir bakarmısın
Ekran kartının altında kalıyor sökmeden yapamazsam mecbur çıkartıp yapacağım
jbat 1 yazan olmalı
Kitapçıkta gösterdiği yer burası
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartının altında kalıyor sökmeden yapamazsam mecbur çıkartıp yapacağım
Nasıl yapacağız hareketli bir parça değiljbat 1 yazan olmalı
sistem kapalıyken iki pinin arasını tornavida değdirin sadece hocamNasıl yapacağız hareketli bir parça değil
kırmızı yanan Cpu ışığı söndü, ekran kartı geldi muhtemelen çünkü rgb si geldi ama display portta sinyal yoksistem kapalıyken iki pinin arasını tornavida değdirin sadece hocam
am5 te görüntü geç gelir biraz bekleyin olmazsa kapat aç yapınkırmızı yanan Cpu ışığı söndü, ekran kartı geldi muhtemelen çünkü rgb si geldi ama display portta sinyal yok
Gelirse biostan ram mhz lerini 6000 e mi çekeyim?am5 te görüntü geç gelir biraz bekleyin olmazsa kapat aç yapın
Ekran kartı yine gittiGelirse biostan ram mhz lerini 6000 e mi çekeyim?
o konuda biraz daha bilgili hocalar el atsınGelirse biostan ram mhz lerini 6000 e mi çekeyim?
Ekran kartı yine gitti
4 saniyede bir ses geliyor bir parçadan. Hangisi çözemedim. Tok bir ses çok yüksek değilGelirse biostan ram mhz lerini 6000 e mi çekeyim?
Ekran kartı yine gitti
sistemi kapat aç yaptınız mı?4 saniyede bir ses geliyor bir parçadan. Hangisi çözemedim. Tok bir ses çok yüksek değil