- Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyimlememişsin gibi duruyor ama gerçekten aşırı rahat logitech g502 slow motionda kaydırıyormuşsun gibi bir hissiyat veriyor aim çok daha isabetli oluyor zaten öyle çok flick atan biri değilim valoda sens 0.39 dpi 1750-1950 arası oynuyordum logitech g502 önceden kullanmıştım kablolu olanı harbi çok rahat ve kontrollü daha sonra yeni bi mouse aldım pek tatmin etmedi tutuş açısında o yüzden şimdi logitech kablosuz alayım dedim normalde g502 lightspeed alacaktım ama x plus daha iyiymiş ondan aldım piyasada fazla ağır mouse yok o yüzden seçenekler epey azdı en mantıklısı buydu bence razer v3 pro palm tutuşa uygun olabilir daha doğru konuşmak gerekirse tüm mouselar uygun ama g502 gibi olanlar palm için özel olarak tasarlanmış yüzün parmağının içiyle dışını kavrıyorsun serçe parma dışarda kalıyor ama mouse pade basarak sonrasında baş parmak en önemli kısım baş parmakla o çıkıntıya bastırınca aim tavan yapıyor zaten diğer mouselarda yapılmıyor o çıkıntı yok işte sıkıntı oradaViper v3 pro daha iyi tercih olurdu oda palm ve ağır olması neden sizi tatmin ediyor anlayamadım