MSI berbat diye de ben duydum. 5 kuruş verilmeyecek, asla yüzüne bakılmayacak markaymış. Böyle diyenler de var, enteresan...laptobun nirvanası MSI kim ne derse desin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunlarda ısınma sorunu var diye duydum
gigabyteın laptobu çıkalı daha ne oldu msı çok eski bi marka bence sen yanılıyosn ve üstelik bende hp laptop var marka fanı filanda değilimAorus 16X 9SG'nin bahsedilen kronik veya alınmaz kılan bir sorunu görünmüyor. Servise düşürecek bir cihaz da değil genel hatlarıyla. Bu model alınabilir. Servisten ziyade platform Amazon seçilirse daha iyi olur. Sorun çıkarsa muhatabın daha müşteri odaklı olması adına.
MSI berbat diye de ben duydum. 5 kuruş verilmeyecek, asla yüzüne bakılmayacak markaymış. Böyle diyenler de var, enteresan...
gigabyteın laptobu çıkalı daha ne oldu msı çok eski bi marka bence sen yanılıyosn ve üstelik bende hp laptop var marka fanı filanda değilim
Ben butun markalardan cihaz sahibi oldum ve suan msi vector 16 hx kullaniyorum adamlar sirf beni memnun etmek icin cihazi sifirlaridlar hicbir sorun yok iken daha otesi yoknerden duyuyorsunzu onu merak ettim
Zaten başkaları diyor, ben demiyorum, herhâlde sadece Thin ve Cyborg'a bakıp söylüyorlar. Ne kadar yakın tarihte çıktığı doğru ancak termal performansı da kötü değil, içeriğine göre iyi düzeyde. Muhtemelen diğer serileri için öyle söyledi CihazTV. Bu model sunduklarını iyi verebiliyor.gigabyteın laptobu çıkalı daha ne oldu msı çok eski bi marka bence sen yanılıyosn ve üstelik bende hp laptop var marka fanı filanda değilim
hayır gigabyte çok kötü ısınma sorunu var olayını nerden duydunuz dedim ben araştırdım böyle şikayet görmedim onu sordumBen butun markalardan cihaz sahibi oldum ve suan msi vector 16 hx kullaniyorum adamlar sirf beni memnun etmek icin cihazi sifirlaridlar hicbir sorun yok iken daha otesi yok
Sen birde bu konuyu incele bence. https://forum.donanimarsivi.com/konu/sizce-cihaz-degisimini-onaylayayim-mi.1099306/unreadAorus 16X 9SG'nin bahsedilen kronik veya alınmaz kılan bir sorunu görünmüyor. Servise düşürecek bir cihaz da değil genel hatlarıyla. Bu model alınabilir. Servisten ziyade platform Amazon seçilirse daha iyi olur. Sorun çıkarsa muhatabın daha müşteri odaklı olması adına.
MSI berbat diye de ben duydum. 5 kuruş verilmeyecek, asla yüzüne bakılmayacak markaymış. Böyle diyenler de var, enteresan...
Böyle diyenler incelesin, benim incelememe gerek yok.Sen birde bu konuyu incele bence. https://forum.donanimarsivi.com/konu/sizce-cihaz-degisimini-onaylayayim-mi.1099306/unread
knk dalga mı geçiyorsun test videolarında basedilen laptoplar arasında. en az ısınan aorus 16x zaten Adanada yasadığım için onu almak istiyorum msi iyi bir marka evet ama sıcaklık değerleri bu skaladaki laptoplar için rezalet bencelaptobun nirvanası MSI kim ne derse desin
bunlarda ısınma sorunu var diye duydum
knk dalga mı geçiyorsun test videolarında basedilen laptoplar arasında. en az ısınan aorus 16x zaten Adanada yasadığım için onu almak istiyorum msi iyi bir marka evet ama sıcaklık değerleri bu skaladaki laptoplar için rezalet bence
o cocuklar hayatinda 2 den fazla laptop sahibi olmadan kulaktan dolma bilgilerle konusuyorlarBöyle diyenler incelesin, benim incelememe gerek yok.