Tamamdır hocam, hem uygulamayı silicem hem ddu ile temizleyip yeni driver kurucam hem de kartın üstündeki tuştan silent moda alıcam eve gecinceGigabyte'ın uygulamasını indirdiysen sil. AMD Software Adrenalin Edition üzerinden ekran kartını Performans moduna al.
Böyle ekran kartları hiç görmediğim için bilgim yok. Aklıma sadece toz ve termal bakım geliyor
Bua gerek yok. Gigabyte uygulaması bozuyor. Yakın zamanda ben de aynı sorunu yaşadım. Sadece Gigabyte uygulamasını program ekle veya kaldırdan silip AMD uygulaması üzerinden mod ayarı yaparsanız sorun çözülecektir.Tamamdır hocam, hem uygulamayı silicem hem ddu ile temizleyip yeni driver kurucam hem de kartın üstündeki tuştan silent moda alıcam eve gecince
Bua gerek yok. Gigabyte uygulaması bozuyor. Yakın zamanda ben de aynı sorunu yaşadım. Sadece Gigabyte uygulamasını program ekle veya kaldırdan silip AMD uygulaması üzerinden mod ayarı yaparsanız sorun çözülecektir.
Böyle ekran kartları hiç görmediğim için bilgim yok. Aklıma sadece toz ve termal bakım geliyor
Gigabyte'ın uygulamasını indirdiysen sil. AMD Software Adrenalin Edition üzerinden ekran kartını Performans moduna al.
hocam anormal değerler sanki kasa hava akışı nasıl durumda
AMD adrenalinden ayarlayabilirsiniz sanırım orda gpu bölümünde fan ayarlarını 0 rpm i aktif hale getirin hem fazla seste çıkarmaz yada @jombo hocamın dediği gibi kartların kendi üzerinde ayarı oluyor onda kalmıştır
bir diğeri ise gigabyteın programından da fan ayarları yapabilirsiniz
yanlış anlattığım bir yer varsa kusura bakmayın hatırladıklarım bunlar
son mesajıma bakarmısınız hocalarımgigabyte şaşırtmadı yine, kaç yıllık/aylık kart hocam ? ekran kartında bi tuş olması lazım oradan bakın belki max performansa ayarlanmıştır.
80 derece hiç normal değil hocam ya ekran kartında bir sorun mu var acaba.Alıntıyı görüntüle
Gpu sıcaklığı 51 derece, gpu sıcaklığı 2 80 derece.
gpu sıcaklığı 2 dediği şey bağlantı noktasının sıcaklığı mı?
silent moda aldım, driver sildim kurdum ve gigabyte uyuglamasını sildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
son mesajıma bakarmısınız hocalarım
Hocam o hotspot olabilir mi? Onun yüksek olması normal diye biliyorum.80 derece hiç normal değil hocam ya ekran kartında bir sorun mu var acaba.
furmark testi yap hotspot olduğunu hiç düşünmüyorum furmarkta her şey çıkar ortaya kasanızın önü açık mı ?Hocam o hotspot olabilir mi? Onun yüksek olması normal diye biliyorum.
Ana gpu sıcaklığı 50 derecede, görev yöneticisinde gördüğümde 50 derece
Mesh panel, forumlarda gpu temparature 2 nin hotspot olduğunu söylüyorlar.furmark testi yap hotspot olduğunu hiç düşünmüyorum furmarkta her şey çıkar ortaya kasanızın önü açık mı ?
Hocam o hotspot olabilir mi? Onun yüksek olması normal diye biliyorum.
Ana gpu sıcaklığı 50 derecede, görev yöneticisinde gördüğümde 50 derece
hotspotsa bile normalin bir tık üstünde hocam ve görev yöneticisinden görüğünüz gpu nun sıcaklığı yani 50 derece gerçek değerfurmark testi yap hotspot olduğunu hiç düşünmüyorum furmarkta her şey çıkar ortaya kasanızın önü açık mı ?
furmark testi yap hotspot olduğunu hiç düşünmüyorum furmarkta her şey çıkar ortaya kasanızın önü açık mı ?
hotspotsa bile normalin bir tık üstünde hocam ve görev yöneticisinden görüğünüz gpu nun sıcaklığı yani 50 derece gerçek değer![]()
hocam 54 derece çok iyi programda sıkıntı olabilir mi yauv ? LAN LAN LAN GPU HOTSPOTMUŞ 80 DERECE OLAN çok özür dilerim dalgınlığıma geldi 80 derece hotspot gayet iyi hocam sıkıntı yok.Alıntıyı görüntüle
Furmark testi bu şekilde, hotspot bildim bileli çok yüksek oluyor diye biliyorum ben ama görev yöneticisinde ki vesaire 50 derece.
Silent modda %20 fan dönmesiyle bu derecelerde çalışıyor şu an.
Gigabyte ın uygulaması bozuyormuş sanırsam