TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Tek siparişte 5 Masaj Tabancası. (Berberim) Gelen geçen müşteri istiyor 500 den veriyorum. 650=2500 sevdim bu işi 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek siparişte 5 Masaj Tabancası. (Berberim) Gelen geçen müşteri istiyor 500 den veriyorum. 650=2500 sevdim bu işi 😁
Bi yerden sonra gümrükçü gardaşçıklarım işi çakmazsa iyidir.

link atarmısın bir bakalım neymiş bu alet

tabancanın linki var mı hocam ben de ürün yanın atayım bi tane deneyeyim

@valhalla hocam kamerayı deneyebildinizmi
Son 15 günde gelen 70-80 küsur üründen daha birini bile aşmış değilim dostum, hatta hangisinin içinde kamera var onu bile bilmiyorum şu an... Bu aralar işlerimiz baya bir yoğun olduğundan henüz kendime birkaç saat vakit bile zor ayırıyorum ki onu da hanımla çocukla kısacası aile işleriyle harcıyorum.. Ama aklımda unutmuş değilim yani.. Bi zaman planlaması yapıp hem kamera hem de aklıma yatan 3-5 ürünün videolarını da çekerek sizlerle yorumlarımla birlikte paylaşacağım..
Biraz daha sabır :)

Ekler

• IMG_1744018538676.webp
    IMG_1744018538676.webp
    662.7 KB · Hit: 51
Bu kameranın hemen hemen aynısını almışım oldukça iyi fiyatına göre. 30 fps 1080 p görüntü alıyor. Mikrofon gayet temiz. Ses kayıt cihazı olarak ta kullanılabilir. 6 saat kayıt imkanı sunuyor. Max 128gb hafıza kartı desteği var. Kutulu yanında kart okuyucu geliyor. Bu linktende 4-5 adet aldım daha gelmedi. Ancak şöyle ekleyeyim bi öncekinim görselini.

Cihazı şuan Çene önü Montajladım
Güvenlik amaçlı kullanıyorum. İşimi fazlasıyla görüyor.
Eline sağlık o fiyata iş görür o zaman kesinlikle

Eline sağlık o fiyata iş görür o zaman kesinlikle
Senide yanlış yönlendirmek istemem. Bendekininde model kodu L bişeydi buda L kodlu bir ürün. Özellikleri hemen hemen yakın olacaktır. Ama yanlış hatırlamıyorsam bir önceki bundan bi 50-100 tl daha uygundu. Ve şekli biraz daha iyiydi. 😅
500 TL civarına maliyetle kesinlikle alınır bir ürün ona şüphe yok elbette

Evet 680 imiş bir önceki model

Senide yanlış yönlendirmek istemem. Bendekininde model kodu L bişeydi buda L kodlu bir ürün. Özellikleri hemen hemen yakın olacaktır. Ama yanlış hatırlamıyorsam bir önceki bundan bi 50-100 tl daha uygundu. Ve şekli biraz daha iyiydi. 😅
500 TL civarına maliyetle kesinlikle alınır bir ürün ona şüphe yok elbette.
Peki şey soracağım sana denk geldimi bilmiyorum da 1800 krediyi claim credit şeklinde veriyor ya nakile çıktığında açılacakmı tekrar wincredit

Peki şey soracağım sana denk geldimi bilmiyorum da 1800 krediyi claim credit şeklinde veriyor ya nakile çıktığında açılacakmı tekrar wincredit
1800 hiç denk gelmedi. 9 hesaptan kesintisiz sipariş geçtiğimdendir belki bilemiyorum. Beni o kadar sevmiyor temucan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,578
Üyeler
186,507
Son üye
Vinesync
Geri