Evet, kasa içinde biraz küçük durabilir ama B850 chipset kullanıyor, PCIE 5.0 ve Gen 5 SSD destekliyor, faz sayısı biraz daha düşük ama maximum 120W çeken bir işlemciyi beslemekte sorun yaşamayacağını düşünüyorum, 4 pin fan giriş sayısı daha az, fan kontrolcü kesinlikle gerekecektir, yani boyut dışında bu dezavantajları var ama PCIE 5.0 ve Gen 5 SSD desteği olan, B850 chipsetli en ucuz anakartlardan biri bu olduğu için örnek vermiştim. Yanı performans PCIE 5.0 ile neredeyse hiç performans farkı olmasa da(oyun için), Gen 5 SSD yükseltme seçeneği biraz önemli geldiğinden bu özelliklere göre kendin de araştırabilirsin, epey üzerinden bu ikisini filtreleyince ATX olarak çıkan ilk anakart MSI Pro B850-P WiFi 9000 TL civarında. Bu iki PCIE 5.0'dan kısılıp atx-eatx bir anakart aranırsa Gigabyte B650 Eagle AX var, VRM yapısı daha iyi olsa da yine bir fan kontrolcü gerekecektir, 2 fan slotu var, gerçi 300 TL den pahalı bir parça değil, eğer oyun için kullanacaksan ekran kartını bu da tercih edilebilir.
Patriot markası ile internette çok konu açan var, bildiğim kadarıyla sk hynix chipset kullanıyorlar, farklı seneryolarda farklı chipsetler daha iyi olabilir(samsung OC için mesela daha iyi gibi) ama genel olarak yaygın ve her açıdan üzmeyen, genel kullanıcı için ideal RAM chipseti bu diyebilirim, bu iki anakartta da farklı hynix modelleri destekleyen ramlar, farklı patriot modelleri ve 1.35V destekleyen çok sayıda ram bulunuyor. Bundan dolayı %95 bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum.